Kızlar açılma ve çatı kontrolü için kendim gideyim mi doğumhaneye?

sevdam0404

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
99
11
3
34
Kızlar salı günü doktora gittim devlet, açılmaya vs bakmadı çatı kontrolü yapmadı. 10 Mayıs son gün 40+1 olacak doğumhaneye git orda müdahale edilsin dedi Ama benim son birkaç gündür sadece kasılmalrım var, bebek kendini bir tarafe toplayıp sertleştiriyor baya şiddetli oluyor ama hemen geçiyor işte Bugün doğumhaneye gitmek istiyorum, açılmam var mı baksınlar, çatı kontrolü de belki yaparlar. Çünkü fazlaca akıntım var rahatsız ediyor beni.Çatı kontrolü istemeye rağmen yapmadılar ilk doğumda vajinal yolun kısa demişti ondan zor olmuştu, bunun gerçek olup olmadığın merak ediyorum.Yarın gitmek istemiyorum ya ya suni sancı verirlerse, çünkü 40+1 ve oğlum ultrason yanılmıyorsa 4 kiloymuş Bu seferde beklersem ya Kakasını yerse

Ultrason bı özelde baktır çocuk saglikliysa sorun etme dogurmk istiyorsan süni sancı versinler ilk dogumsa korkma

Ben 40+6ya kadar bekledim o günde kontrole gittim geldim iki gün sonra bakalım tekrardan dediler, eve geldim dinlenirken suyum geldi ertesi gün doğurdum, 40.haftada vakit tamam hop alalım demezler, sıkıntı yoksa beklerler...

Cumanin konusuymus ya belki dogurmussundur hayirlisiyla sağlıcakla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…