Aslında evet yumurtlama akıntısı gibi ama adet olmam herekiyor 38. Gün adet beklerken yumurtlama olmaz diye düşündüğüm için merak ediyorum 2 aydır deniyoruz bu aradaYumurta akı gibi akintiniz var ise şuan yumurtlama gününüzdesinizve bu ilk denemeniz hemen umut baglanmayin canim ilk seferde hamile kalma oranı düşük ,
Aslında evet yumurtlama akıntısı gibi ama adet olmam herekiyor 38. Gün adet beklerken yumurtlama olmaz diye düşündüğüm için merak ediyorum 2 aydır deniyoruz bu arada
Aynıyız senınle...Adet düzensizliğim var....Düzenli ilişki şart...Ayda 2 kere mi yumurtluyoruz ya da yumurtlamıyormuyuz böyle problemlerde olabiliyor ama takılmıyoruz bunlara...Kızlar merhaba benim adet düzensizliğim var 30/38 günde bir oluyorum 30 günde olduğum da oluyor 38 i bulduğuda geçen ay 38. Günde olmuştum. Bu ay çocuk istediğimiz için değerlendirdik fakat yumurtlamamı bilmiyorum tam olarak ama hep değerlendirdk.
Son adetimden sonra 38. Günüm bugün 30. Günde test yaptım ama tek çizgiydii
Şimdi 38 yeni oldu ve 2 gündür su gibi ve sümüksü yapıda akıntım oluyor
Hatta regl oldum diyorum ama meğer akıntıymışş. Sizce kaç gün daha bekleyip test yapayım?
Şöyle söyleyeyim valla şuanki akıntım şeffaf jöle gibi sümüksü yapı dediğimiz şekilde. Geçen ay 21 inde en son regl oldum ve bu ay her ilişkide korunmadım bekliyorum ama şuan test ne zaman yapacağımı bilmiyorum çünkü yumurtlama günü mü bilmiyorum açıkçası anlayamadımda o yüzden herkesin regliden 4/6 gün ( düzenli olanların) olmasına rağmen benim sanırım o kadar kısa sürede değil reglimden çok sonra yumurtlama görüyorum gibi geldi bende test yapmak için ne kadar bekleyeceğimi bilemedimAynıyız senınle...Adet düzensizliğim var....Düzenli ilişki şart...Ayda 2 kere mi yumurtluyoruz ya da yumurtlamıyormuyuz böyle problemlerde olabiliyor ama takılmıyoruz bunlara...
Yani mesela şuan ki hamileliğimde yumurtlama akıntısı gördüm dediğim gün aslında hamileymişim ultrason ve kandaki gebelik hormonuma göreYa artı o ay ikinciye yumurtlamışım onu gördüm şeffaf jölemsi akıntı...Ya da yerleşmeyi yumurtlama gibimi yaşadım gerçekten bende anlamadım...Doktorun dediğine göre adetten kısa süre sonra döllenme olmuş
Olmasaydı o ay bende ovülasyonla takip etmeyi düşünüyordum..Bence kesinlikle takip edin ya da strese sokuyor diyorsanız ilişki-boş-boş-ilişki tavsiye ediyorum
Amin ...Allahım sana da tez zamanda nasip etsin... Şöyle söyleyeyim adetimin 45. günü idrarda pozitif gördüm...Düzensiz adet olunca böyle oluyor onun öncesinde yaptıgımda 1 hafta yada on gün önce falandı sanırım negatif çıktı..Şöyle söyleyeyim valla şuanki akıntım şeffaf jöle gibi sümüksü yapı dediğimiz şekilde. Geçen ay 21 inde en son regl oldum ve bu ay her ilişkide korunmadım bekliyorum ama şuan test ne zaman yapacağımı bilmiyorum çünkü yumurtlama günü mü bilmiyorum açıkçası anlayamadımda o yüzden herkesin regliden 4/6 gün ( düzenli olanların) olmasına rağmen benim sanırım o kadar kısa sürede değil reglimden çok sonra yumurtlama görüyorum gibi geldi bende test yapmak için ne kadar bekleyeceğimi bilemedimdua et hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
O zaman ben biraz daha bekleyeyim çünkü 45 olmasına daha 1 hafta var :) çok teşekkür ederimm korkuyordumAmin ...Allahım sana da tez zamanda nasip etsin... Şöyle söyleyeyim adetimin 45. günü idrarda pozitif gördüm...Düzensiz adet olunca böyle oluyor onun öncesinde yaptıgımda 1 hafta yada on gün önce falandı sanırım negatif çıktı..
Buarada ben o ay hayıt tohumu ve incir-havuç kürü yaptım...Tabi bu hormonları alt üst edebileceği gibi kimisinede yarar sağlayabilir..Bana iyi geldiğini düşünüyorum...
Valla bende açıkcası diğer test negatif çıktı ee varsa ve çıkmamışsa da zaten o kadar küçük ki bekleyeyimde bari büyüsün hem gittiğim gibi kese göreyim bari dedim.. Ee zaten adet düzeni 38-40-42 vs. oluncaO zaman ben biraz daha bekleyeyim çünkü 45 olmasına daha 1 hafta var :) çok teşekkür ederimm korkuyordum
Halaa beeklemedeyimmm regl olmadım halaValla bende açıkcası diğer test negatif çıktı ee varsa ve çıkmamışsa da zaten o kadar küçük ki bekleyeyimde bari büyüsün hem gittiğim gibi kese göreyim bari dedim.. Ee zaten adet düzeni 38-40-42 vs. oluncabeklemek en iyisi...
Ooo süperHalaa beeklemedeyimmm regl olmadım halainşallah vardır bendede
Siz idrarda 45. Günde gördünüz peki sonra kan verdiniz dime kaç çıktıı yani benim 40 felan bugün daha idrar ne zaman yapayım sizceOoo süperBebiş var galiba ..Hadi inşallah hayırlısıyla gelsin
45. günde aşağıdaki gibi çıktı idrar testinde.Birgün sonra doktora gittik hcg de 1045 çıkmıştı..Siz idrarda 45. Günde gördünüz peki sonra kan verdiniz dime kaç çıktıı yani benim 40 felan bugün daha idrar ne zaman yapayım sizce
Allah analı babalı büyütsün inşallah45. günde aşağıdaki gibi çıktı idrar testinde.Birgün sonra doktora gittik hcg de 1045 çıkmıştı..
Eki Görüntüle 3169143
Eki Görüntüle 3169145
Amin inşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?