Kızlar Adet gördükden 3 gün sonra pozitif gördüm yardımmm

Kimyasalda beta bu kadar yukselmeden dusuyor benim bildigim ve genelde adet gununde ya da bir kac gun sonra kanama basliyor siz baska bi doktora daha gorunun ilginc bi durum insaAllah bebeginiz size tutunmustur🤲
Herşey gerçekten çok ilginç Hcg yükselmeye devam ediyor ana kanama da devam ne olduğunu bilmemek gerçekten çok zor …

Geçen eşimin kuzeni anlattı kendisi 36-37 yaşlarında şu an. Her ay adet görüyormuş ki 4 ay sonra bebeği öğrenmiş oğlunuz olacak gözünüz aydın demiş doktor 😁 bir de o hamilelik boyunca adet görüyormuş var böyle en olanlar yani. Hakkınızda hayırlısı olsun şükür ki hamile kalabiliyorsunuz olumlu düşünün
Her günümüze şükür tabiki ama çok üzücü bir süreç gerçekten yaşayan bilir öğrendiğimden beri o iki cizgiyi gördüğümden veri sadece üzüntü yaşıyorum keşke bende herkese güzel haberler verebilseydim diyorum kısmet böyleymiş hoş daha ne durumum doktorlar onu bile söylemedi ama olumlu birşey yok … İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin rabbim

İki günde bir beta verin 2 katı artmıyorsa şüphelenmek lazım.
1500ün üzerinde iken kese görünüyor ama siz yine de başka doktora gidin eğer dış gebelikse tüpün patlama ihtimali oluyor hcg yükseldikçe
Riske atmayın derim bazen beklemek akışına bırakmak tehlikeli olabilir

İki günde bir beta verin 2 katı artmıyorsa şüphelenmek lazım.
1500ün üzerinde iken kese görünüyor ama siz yine de başka doktora gidin eğer dış gebelikse tüpün patlama ihtimali oluyor hcg yükseldikçe
Riske atmayın derim bazen beklemek akışına bırakmak tehlikeli olabilir
İki yere gittim ikiside aynı tarz bu son gittiğim yer şehir hastanesi aslında çok iyi biyer yarın gene kan testine çağrıldım kese yok suan gözükmeyebilir dediler ama benim 2000 lere çıkmış kanamamda devam ediyor ağrım yok herşey çok karışık ne derlerse onu yapıyorum şuan çaresizlik çok zor

Neden doktorlar şöylesin böylesin diyemiyor ben anlamıyorum gene gel sadece bu artış için iyi artmış dedi doktor bu arada ama herşey çok karışık
2000 değilde 3000 e yakın 2600 kadar bi değer çıkması lazımdı ve kesede vajinal gözüküyor 1500 sonrası. İnşallah tez zamanda nihayetlenir durumun tek doktor ile kalma bikaç doktordan fikir al

İki yere gittim ikiside aynı tarz bu son gittiğim yer şehir hastanesi aslında çok iyi biyer yarın gene kan testine çağrıldım kese yok suan gözükmeyebilir dediler ama benim 2000 lere çıkmış kanamamda devam ediyor ağrım yok herşey çok karışık ne derlerse onu yapıyorum şuan çaresizlik çok zor
Beta düzgün artıyorsa canını sıkma
Bazen kese hatta bebek bile zor gözülebiliyor
7 8 haftalıkken bebeği göremeyenler var
Şu an için beta önemli
İnşallah dış gebelik falan değildir
Kanama için iğne ya da fitil vermiyorlar mı peki?

Beta düzgün artıyorsa canını sıkma
Bazen kese hatta bebek bile zor gözülebiliyor
7 8 haftalıkken bebeği göremeyenler var
Şu an için beta önemli
İnşallah dış gebelik falan değildir
Kanama için iğne ya da fitil vermiyorlar mı peki?
Hiç bir ilaç vermediler sadece eşim ile kan uyuşmazlığı olduğu için kan uyuşmazlık iğnesi verdi bunuda uyuşmayan her gebeye veriyorlarmış sanırım … Ama durumumla alakalı birşey değil bu onun dışında sadece tekrar kan vermeye gidicem dış gebelik olduğunu nasıl anlamıyorlar öyleyse bişi desinler artık…

Son durumunuz nedir acaba belli oldu mu inşallah iyi haberler alırsınız🌸

Kızlar bende 14 haziranda kimyasal gebelik yasadım.. 29 haziranda kanamam başladı hatta 2 3 tane parçalar düştü o derece.. Ama bir gün sürdü bu kanama.. 2.günden itibaren kahverengi lekelenme oldu iki haftaya yakın sürdü bu lekelenme.. 23 24 25 temmuzda tekrardan kahverengi lekelenme oldu o da 3 gün sürdü.. Ve bugun 13 agustos yine kahverengi lekelenme oluyor.. Kimyasal sonrası bu normal mi acaba.. Ne zaman adet düzene girer acaba.. Bir de 1 haftadır gögüslerim asırı acıyor hassasiyet var nedense

Kızlar selam
Ne olur bana akıl verin çok ilğinç bir olay başıma geldi daha önce duymadım yaşayan bilen ne olur yardım etsin…
Çocuk düşünmeye başladığımız ilk ay adet görmedim test kan negatif çıktı neyse dedik devam ettik bu ay da adetimi gördüm herzaman olduğu gibi 6 gün sürdü gayet olması gerektiği az değildi sonra adetim bitti fakat göğüslerim ağrılı ve şişti
Bende mümkün değil ama bir test yapayım dedim ve pozitif!!!! Oysaki adetim biteli 3 gün oldu ve dediğim gibi gayet yoğun bir adet yaşadım… kan testim 1293,51 çıktı sonra alttan ultrason ile baktı doktor kimyasal yada dış gebelik düşünüyorum zaten sun kese gözükmez dedi mahfoldum iki gün sonra gene kana bakıcak çok üzgünüm doktor çok olumsuz konuştu başına gelen varmı kızlarrrr :KK43:((
keseyi mi göremedi umutsuz konuşma sebebi ne?

Kızlar selam
Ne olur bana akıl verin çok ilğinç bir olay başıma geldi daha önce duymadım yaşayan bilen ne olur yardım etsin…
Çocuk düşünmeye başladığımız ilk ay adet görmedim test kan negatif çıktı neyse dedik devam ettik bu ay da adetimi gördüm herzaman olduğu gibi 6 gün sürdü gayet olması gerektiği az değildi sonra adetim bitti fakat göğüslerim ağrılı ve şişti
Bende mümkün değil ama bir test yapayım dedim ve pozitif!!!! Oysaki adetim biteli 3 gün oldu ve dediğim gibi gayet yoğun bir adet yaşadım… kan testim 1293,51 çıktı sonra alttan ultrason ile baktı doktor kimyasal yada dış gebelik düşünüyorum zaten sun kese gözükmez dedi mahfoldum iki gün sonra gene kana bakıcak çok üzgünüm doktor çok olumsuz konuştu başına gelen varmı kızlarrrr :KK43:((
Bildiğim kadarı ile normal hamilelikte adet olmaz söylediğiniz olay dış gebeliğe benziyor rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin ♥️

Back
X