D Deryagunk Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2020 7 1 6 42 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #1 Kizlar adet gunu kahverengi leke geldi 2gun surdu bitti arkasından 2gun bembe leke geldi bitti suanda 9.gun gecikti adet olmadım hamilemiyim sizce
Kizlar adet gunu kahverengi leke geldi 2gun surdu bitti arkasından 2gun bembe leke geldi bitti suanda 9.gun gecikti adet olmadım hamilemiyim sizce
DilekHanim Beklemek bir ümit, bin endişe.💫 Kayıtlı Üye 16 Ocak 2022 1.272 506 73 30 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #2 Deryagunk .!.: Kizlar adet gunu kahverengi leke geldi 2gun surdu bitti arkasından 2gun bembe leke geldi bitti suanda 9.gun gecikti adet olmadım hamilemiyim sizce Genişletmek için tıkla... Olabilirsin test yap için rahat etsin canım
Deryagunk .!.: Kizlar adet gunu kahverengi leke geldi 2gun surdu bitti arkasından 2gun bembe leke geldi bitti suanda 9.gun gecikti adet olmadım hamilemiyim sizce Genişletmek için tıkla... Olabilirsin test yap için rahat etsin canım
D Deryagunk Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2020 7 1 6 42 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #3 ZumraNil .!.: Olabilirsin test yap için rahat etsin canım Genişletmek için tıkla... 10.gunu tamamlayim dedim 2yildir çocuk olmuyor
ZumraNil .!.: Olabilirsin test yap için rahat etsin canım Genişletmek için tıkla... 10.gunu tamamlayim dedim 2yildir çocuk olmuyor
DilekHanim Beklemek bir ümit, bin endişe.💫 Kayıtlı Üye 16 Ocak 2022 1.272 506 73 30 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #4 Deryagunk .!.: 10.gunu tamamlayim dedim 2yildir çocuk olmuyor Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin canım başka belirtin var mı
Deryagunk .!.: 10.gunu tamamlayim dedim 2yildir çocuk olmuyor Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin canım başka belirtin var mı
D Deryagunk Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2020 7 1 6 42 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #5 ZumraNil .!.: Allah gönlüne göre versin canım başka belirtin var mı Genişletmek için tıkla... Aminnn kasiklar da hafif hafif kiraplar var birde bel agrisi
ZumraNil .!.: Allah gönlüne göre versin canım başka belirtin var mı Genişletmek için tıkla... Aminnn kasiklar da hafif hafif kiraplar var birde bel agrisi
DilekHanim Beklemek bir ümit, bin endişe.💫 Kayıtlı Üye 16 Ocak 2022 1.272 506 73 30 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #6 Deryagunk .!.: Aminnn kasiklar da hafif hafif kiraplar var birde bel agrisi Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ve seninledir ben de her ay böyle kendimi dinliyorum
Deryagunk .!.: Aminnn kasiklar da hafif hafif kiraplar var birde bel agrisi Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ve seninledir ben de her ay böyle kendimi dinliyorum
D Deryagunk Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2020 7 1 6 42 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #7 ZumraNil .!.: İnşallah vardır ve seninledir ben de her ay böyle kendimi dinliyorum Genişletmek için tıkla... Rabbım isteyen herkese hayırlı bi şekilde kucagina almayı nasip etsin en kısa zamanda ikimizde hayirli haberler alırız canim
ZumraNil .!.: İnşallah vardır ve seninledir ben de her ay böyle kendimi dinliyorum Genişletmek için tıkla... Rabbım isteyen herkese hayırlı bi şekilde kucagina almayı nasip etsin en kısa zamanda ikimizde hayirli haberler alırız canim
P Pulmicort_Combivent Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2016 1.072 374 123 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #8 Deryagunk .!.: Rabbım isteyen herkese hayırlı bi şekilde kucagina almayı nasip etsin en kısa zamanda ikimizde hayirli haberler alırız canim Genişletmek için tıkla... Derya adetin az olmuş olamaz mı bu ay sence adet gibi değil miydi
Deryagunk .!.: Rabbım isteyen herkese hayırlı bi şekilde kucagina almayı nasip etsin en kısa zamanda ikimizde hayirli haberler alırız canim Genişletmek için tıkla... Derya adetin az olmuş olamaz mı bu ay sence adet gibi değil miydi
D Deryagunk Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2020 7 1 6 42 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #9 Nurse_88 .!.: Derya adetin az olmuş olamaz mı bu ay sence adet gibi değil miydi Genişletmek için tıkla... Adet gibi değildi çok az kahve rengi birde pembe renk akıntı gibi
Nurse_88 .!.: Derya adetin az olmuş olamaz mı bu ay sence adet gibi değil miydi Genişletmek için tıkla... Adet gibi değildi çok az kahve rengi birde pembe renk akıntı gibi
D Deryagunk Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2020 7 1 6 42 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #10 Deryagunk .!.: Adet gibi değildi çok az kahve rengi birde pembe renk akıntı gibi Genişletmek için tıkla... Değildi hiç böyle olmadi en azından kahve renk olurdu 2gun sonra adet olurdum
Deryagunk .!.: Adet gibi değildi çok az kahve rengi birde pembe renk akıntı gibi Genişletmek için tıkla... Değildi hiç böyle olmadi en azından kahve renk olurdu 2gun sonra adet olurdum
P Pulmicort_Combivent Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2016 1.072 374 123 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #11 Anladim canim rabbim bebislerimize kavuşmayı nasip etsin her isteyene hayırlısı ile
D Deryagunk Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2020 7 1 6 42 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryagunk #12 Test yaptım sonuc negatif hayırlısı artık ....