Kızlar adet günüm ama hiçbi belirtim yok

Buarada bata 12var ama heran adet olcakmisim gibi karnimin alt tarafina agri giriyo adet olmusum gibi akıntı geliyo gidip bakiyorum beyaz kokusuz akinti seffaf akintim olur hep oncesinden beyaz akintim olmamisti hic iltihap deildir insaAllah iki uc kere camasirimi degistirdim bugun o derece cok beyaz akintim oldu bugun🤔
Merhaba test yaptınız mı ? Sonuç ne acaba merak ettim

Kan testi versene. Bende kirmizilar geldi dün bu ay cok umutluydum yine olmadi nasip..
Çok üzüldüm kuzum ama nasip bidahaki ay kalırsın inşallah hayırlısıyla bende daha gelen giden yok gebelik testi de alamadım bulunduğum bölgede ki sağlık ocağında sadece perşembe günleri kan alıyor bakalım bekliyorum hala

Çok üzüldüm kuzum ama nasip bidahaki ay kalırsın inşallah hayırlısıyla bende daha gelen giden yok gebelik testi de alamadım bulunduğum bölgede ki sağlık ocağında sadece perşembe günleri kan alıyor bakalım bekliyorum hala
Amin canim insaAllah seninde hakkinda hayirlisi en kisa zamanda 🤲

İnşallah canım gebelik yoksa da bi an önce adet olayım diye bekliyorum böylesi daha zor gerçekten olduğumu görsem en azından soru işareti kalmıcak
Bi an once sonuc belli olur insaAllah yoksa bu ikilem cok yoruyo insani 😔

Kızlar bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım ve benim genelde adetime 1 hafta kala göğsüm acımaya başlar dolgunlaşır şimdi günlerdir dokunuyorum ne bi acı ne de bi dolgunluk var ara ara belimin sadece sol tarafı ağrıyor bademde çok çarpıntım oluyo ama ben bunu oruç tutmama bağlıyorum 2 gün önce kaset test yapmıştım negatifti bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olursanız sevinirim
Bende aynı dertten muzdaribim hiçbir belirti yok

Back
X