- 19 Aralık 2023
- 16
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi gamzelim36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle silik çıkıyor işte adet günüm bugün acaba adet olucam diyemi akşam veremiyorumÇok hafif bir çizgi var gibi ama emin olamadım
Bence birde erken gebelik testiyle deneyin
Akıntım da çok beyazımdı şu gibiBöyle silik çıkıyor işte adet günüm bugün acaba adet olucam diyemi akşam veremiyorum
Kızlar yardım nolur
Canım erken gebelik testiyle dene onuda paylaş bakalım birlikte. inşallah vardır.Kızlar yardım nolur
Hep silik çıkıyor belim aşırı ağırıyor kasıklarım sancı yapıyor beyaz sıvımsı akıntkm var göğüslerim birden ağırıyor adet günüm bugün ama bence adet olucam içimde öyle his varCanım erken gebelik testiyle dene onuda paylaş bakalım birlikte. inşallah vardır.![]()
Hep silik çıkıyor belim aşırı ağırıyor kasıklarım sancı yapıyor beyaz sıvımsı akıntkm var göğüslerim birden ağırıyor adet günüm bugün ama bence adet olucam içimdeCanım erken gebelik testiyle dene onuda paylaş bakalım birlikte. inşallah vardır.![]()
Amin canım bakalım, vallah kafam karışık geçen ay 19da oldum ondan önceki ay 23deCanım öncelikle sakin olmaya çalış.
Ya kan ver yada bi kaç gün sonra tekrar bir test yap. İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı güzeller güzeli bi kız çocuğu nasip etsin sana![]()
Amin canım bakalım, vallah kafam karışık geçen ay 19da oldum ondan önceki ay adetim düzensiz evet ama hiç bir zaman kahverrngi lekelenme ve beyaz sıvımsı beyaz akıntım olmadı şimdi oldu
Kaç günde bir adet oluyorsunuzHep silik çıkıyor belim aşırı ağırıyor kasıklarım sancı yapıyor beyaz sıvımsı akıntkm var göğüslerim birden ağırıyor adet günüm bugün ama bence adet olucam içimde öyle his var
Yani adetim dediğim gibi düzensiz ama adet döndüm 30 adet olunca da 7gün sürüyor ama hiç bir zaman kahverengi akıntım olmadı yeni olduKaç günde bir adet oluyorsunuz
Amin canım bakalım, vallah kafam karışık geçen ay 19da oldum ondan önceki ay 23de
Ayn canım ya ama göğüslerim ağırıyor halsizim test yaptım silikBende çok uzun süredir uğraşıyorum. Maalesef adetlerim aynı seninki gibi düzensiz. Her ay oluyorum ama döngüm bi 30 bi 36 güninsan bazen cidden karmakarışık hissediyor.
Ayn canım ya ama göğüslerim ağırıyor halsizim test yaptım silik
Bilmiyorum canım ya bugün adet günüm bakalımİçini ferah tut. Bende her ay test yapıyorum ama asla çizgi yok. Silikte olsa bi çizgi olması bir umut en azından.
Testin pozitif olmus masallh hyrli olsun kan vericekmisiniz.. darisi basima cok aminKızlar sabah birdaha yaptım böyle çıktı dün adet günümdü olmadım sizce bu buharlaşma mı yoksa çizgi mı
Eki Görüntüle 3355154