Kızlar adet normaldd bugün olmam lazım 3gün önce akıntım oldu kahverengi kasık ve belim çok ağırıyor gögüslerimde test yaptım ikinci çizgi çok silik

gamzelim36

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
16
1
1
22
1702970991611.webp

Eklentiler

• 1702970991611.webp
    1702970991611.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 47
Testin pozitif olmus masallh hyrli olsun kan vericekmisiniz.. darisi basima cok amin 🤰🏼🤲🏻

Benmde regli oncesi lekelenme en fazla 2.gunden snraki gun sokulurdum suan 3 gun lekeden eser yok sökülmedim de .. senin her regli oncesi leke ilemi basliyrdu reglin..
Canım benim adet düzensiz bu testin sonrasında bir test daha yaptım o da negatif çıktı bende gidip kan verdim o da negatif malesef ama adet olamadım anlamadım birşey

Canım benim adet düzensiz bu testin sonrasında bir test daha yaptım o da negatif çıktı bende gidip kan verdim o da negatif malesef ama adet olamadım anlamadım birşey
Allah allah az once mavi test pozitif gozukuyrdu cok tuhaf testlerede guven yok sanirim kandan cikmadiysa demekki yok canim senin leke seklindemi geliyor regli oncesi

Allah allah az once mavi test pozitif gozukuyrdu cok tuhaf testlerede guven yok sanirim kandan cikmadiysa demekki yok canim senin leke seklindemi geliyor regli oncesi
Yok canım ya adetim düzensiz geçen ay 19da oldun ondan önceki ay ise 23de ama hiçbirinde lekelenmem olmadı 4gün önce kahverengi lekelenme oldu

Yok canım ya adetim düzensiz geçen ay 19da oldun ondan önceki ay ise 23de ama hiçbirinde lekelenmem olmadı 4gün önce kahverengi lekelenme oldu
Anladim cnm bekle bakalim 1 2 gune regli olmazsan tekrar kan ver insallh mucizen seninledr

Back
X