Kızlar adet olupta hamileliği devam eden var mı?

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
ben adet oldum ama test silik çıkıyor hala bi umut var mıdır kızlar? Başına böyle bişey gelen var mı

ben adet oldum ama test silik çıkıyor hala bi umut var mıdır kızlar? Başına böyle bişey gelen var mı
Canım adet olduğum halde 1 buçuk aylık hamileydim. Şuan oğlum 14 aylık oldu. Bende 2 çizgi de net çıkmıştı. Birkaç gün sonra tekrar sabah ilk idrarinla test yap sevgiler

Canım adet olduğum halde 1 buçuk aylık hamileydim. Şuan oğlum 14 aylık oldu. Bende 2 çizgi de net çıkmıştı. Birkaç gün sonra tekrar sabah ilk idrarinla test yap sevgiler
Normal adetmi oldunn?? Lekelenme seklinde degil yanii??

Evet normal adet oldum canım ve adetim 5 gün önce geldi ve 5 gün sürdü adetim. Meğerse o zamanlar hamileymişim.
Bazen boyle seyler olabiliyor cunku daha once bi formda okudum ama 100 de 1 kadin yasar ancak bunu. Degisik yanii :)

Normal adetmi oldunn?? Lekelenme seklinde degil yanii??
Teyzem hamileyken adet olmuştu. Afedersin çişini yapar gibi kan geliyordu. Ama hamileydi :) üstüne görmüş. Şuan 13 yaşında sağlıklı oğlu var. Bi arkadaşım da üstüne görmüş. Normal regl olmuş hatta. Hamileliğini geç farketmiş. Başka bir arkadaşım oğlu 3 aylıkken öğrenmiş. O güne kadar regl olmış hep. Çok var canım böyle normal regl olup hamile olan. Kan testi yaptırman lazım.

Back
X