Doğuma Hazırlık Kızlar adet sancısı cekıp oldum olucam dıye dusunup hamıle kalab varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya benim de ayın 14 inden beri kasıklarımda ağrı var 15 16 de bekliyordum 18 oldu korkuyorum goguslerimde 3 gündür hafif ağrı ve şişlik var 😔 test yapmalimiyim ki daha çok mu erken ben beklemiyorum Allah bekleyenlere nasip etsin Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine 😔😔
noldu sonucun canım

Adetım ıkı gun gectı ama sancı gırıyo olcam dıyırum gıdıyo oldum sanıyorum yok olmaktanda korkuyorum yumurtlama degerlendırdım baya boyle gebe kalan varmı
Benimki Boyle oldu. Hatta farklı bir akıntı başlamıştı. Normal akıntımdan çok sıvı ve daha beyaz olan.
Hatta şöyle bir şey oldu. Benim adet öncesi memelerim şişer ağrır tam adet zamanından 1-2 gün önce iner acısı geçerdi. Aynen Boyle olup ağrısı da gectıgı icin adet bekledim. Çok geç öğrendim o nedenle. 8. haftada öğrendim bekledim bekledim adet olmayınca yaptırdım test.

Son düzenleme:
Ben 10.haftama kadar kustum çok kötü midem herseyden bulaniyodu su dan bile :/ en son serum yedim 10 haftada sonra yavaş yavaş düzeldi şimdi ara ara bulanıyo. Ama ben mide bulantısı hapı aldım doktordan iyi geliyo bana zofer
Bugun su ıcerken su kokuyodu sankı canım ne hallerdeyız bebek saglıklı olsunda :) &

Back
X