Cok tesekkurlerrr bi tane okuman yeterli canimTabiki bitanem daha fazla okurum canım benım sen yeterki iste :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurlerrr bi tane okuman yeterli canimTabiki bitanem daha fazla okurum canım benım sen yeterki iste :)
iki okudum canım :)Cok tesekkurlerrr bi tane okuman yeterli canim![]()
noldu sonucun canımYa benim de ayın 14 inden beri kasıklarımda ağrı var 15 16 de bekliyordum 18 oldu korkuyorum goguslerimde 3 gündür hafif ağrı ve şişlik vartest yapmalimiyim ki daha çok mu erken ben beklemiyorum Allah bekleyenlere nasip etsin Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine
![]()
Saol canimmiki okudum canım :)
Benimki Boyle oldu. Hatta farklı bir akıntı başlamıştı. Normal akıntımdan çok sıvı ve daha beyaz olan.Adetım ıkı gun gectı ama sancı gırıyo olcam dıyırum gıdıyo oldum sanıyorum yok olmaktanda korkuyorum yumurtlama degerlendırdım baya boyle gebe kalan varmı
Değilim ama baya gecikti 21 inde geldi ama.sancilar çok fena bugün biraz biraz azaldı bu ay bir tuhaf oldu doktora da gidilmiyor bitseydi bu salgınnoldu sonucun canım
Evet canım hıc sorma yaDeğilim ama baya gecikti 21 inde geldi ama.sancilar çok fena bugün biraz biraz azaldı bu ay bir tuhaf oldu doktora da gidilmiyor bitseydi bu salgın
Ben de öyleydim 13gun bekledim olurum diye sonra hamileymisimAdetım ıkı gun gectı ama sancı gırıyo olcam dıyırum gıdıyo oldum sanıyorum yok olmaktanda korkuyorum yumurtlama degerlendırdım baya boyle gebe kalan varmı
Hayırlı olsun canım sey soracm bbenım beta 2 gün once 214.4 bugun ıkı gun sonrası 685Ben de öyleydim 13gun bekledim olurum diye sonra hamileymisim![]()
Guzel zaten daha çok articak bir kaç güne binlere gelir kaç günlük hamilesin tatlimHayırlı olsun canım sey soracm bbenım beta 2 gün once 214.4 bugun ıkı gun sonrası 685
.3 ıyımı saglıklımıdır
4 hafta ıkı gunluk canım yanı yumurtlamamın 16. Günü bugun ılkk kımyasal oldu ya korkuyodum ama bu benzemıyo cok sukur canım yaGuzel zaten daha çok articak bir kaç güne binlere gelir kaç günlük hamilesin tatlim
Korkma bsy olmaz akışına bırak kendini yorma hiç bisey olmaz canım4 hafta ıkı gunluk canım yanı yumurtlamamın 16. Günü bugun ılkk kımyasal oldu ya korkuyodum ama bu benzemıyo cok sukur canım ya
Sende sakın yorma kendını bıtanemmm benımKorkma bsy olmaz akışına bırak kendini yorma hiç bisey olmaz canım
Tskrler canım 15+4 olduk biz darısı senin başına ilk 3 ay kötü geciyo bu sürede sürekli yatSende sakın yorma kendını bıtanemmm benım
Mıdem cok bulanıyooTskrler canım 15+4 olduk biz darısı senin başına ilk 3 ay kötü geciyo bu sürede sürekli yat
Ben 10.haftama kadar kustum çok kötü midem herseyden bulaniyodu su dan bile :/ en son serum yedim 10 haftada sonra yavaş yavaş düzeldi şimdi ara ara bulanıyo. Ama ben mide bulantısı hapı aldım doktordan iyi geliyo bana zoferMıdem cok bulanıyoo![]()
Bugun su ıcerken su kokuyodu sankı canım ne hallerdeyız bebek saglıklı olsunda :) &Ben 10.haftama kadar kustum çok kötü midem herseyden bulaniyodu su dan bile :/ en son serum yedim 10 haftada sonra yavaş yavaş düzeldi şimdi ara ara bulanıyo. Ama ben mide bulantısı hapı aldım doktordan iyi geliyo bana zofer
Bugun su ıcerken su kokuyodu sankı canım ne hallerdeyız bebek saglıklı olsunda :) &
Sunun içine limon sık öyle daha güzel oluyo tatlım.Bugun su ıcerken su kokuyodu sankı canım ne hallerdeyız bebek saglıklı olsunda :) &