kızlar adet süresi hakkında bi bakarmısınız ???

Su an uygulamasi olmayan yeni bir fikir ya o yuzden yanlis anlarlar mi diye tereddutlu kaldim. Istanbula gitsem tatil bitiminde gidip sorarim sorun yok ne dusunurse dusunsunde ama burda doktorlar eski hep annemler fln da tanir oyle algilarsa kotu olur hem benim hem ailem icin..

böyle bir durum varsa, zaten doktora annenle gidersin? yani anneler genelde kızlarını kendi götürür destek amaçlı. böylece ailen de neden o hapı kullandığını bilmiş olur..

Su an uygulamasi olmayan yeni bir fikir ya o yuzden yanlis anlarlar mi diye tereddutlu kaldim. Istanbula gitsem tatil bitiminde gidip sorarim sorun yok ne dusunurse dusunsunde ama burda doktorlar eski hep annemler fln da tanir oyle algilarsa kotu olur hem benim hem ailem icin..

doktorla hasta arasında geçenler sırdır biliyorum.

ama annenle git nolacakki

bu sonucta sağlık

doktorla hasta arasında geçenler sırdır biliyorum.

ama annenle git nolacakki

bu sonucta sağlık

Ayy benim aklima hic gelmemisti bu :D cok dogru aslinda annemle gidip sorabiliriz :) bunu dusunuyodum bende kendi icimde napsam diye cunku bu ay adetim yine 15 gun gecikmeli geldi.. kar yagmur cok usuttum dedim ama insan kendini ayarlayamiyor zaten cok agrim oluyo yolda olsam olurum heralde acidan.. sagolun valla tesekkur ettim :* akil akildan ustundur sonucta ;)

Ayy benim aklima hic gelmemisti bu :D cok dogru aslinda annemle gidip sorabiliriz :) bunu dusunuyodum bende kendi icimde napsam diye cunku bu ay adetim yine 15 gun gecikmeli geldi.. kar yagmur cok usuttum dedim ama insan kendini ayarlayamiyor zaten cok agrim oluyo yolda olsam olurum heralde acidan.. sagolun valla tesekkur ettim :* akil akildan ustundur sonucta ;)

ben de ayaklarımı üşütünce sanki içim parçalanır.

kızlar direk konuya gireyim...
normalde yani özellikle bekarken standart süresinde olan adet sürem, şu sıralar baya bi aksamaya başladı...26 yaşındayım 3 yaşında da bi oğlum var...evlendikten yada tam manasıyla doğumdan sonra 40 gün veya 45 gün civarında arası oluyor iki adet süremin...
iki ay önce doktora gittim..ultrasonla falan baktı ama temiz dedi bi sorun yok gibi dedi...hatta bi iki ilaç verdi düzene sokuyor sanırım...
kullandım bir ay ama değişme olmadı...
bu arada kansızlığım var aşırı değil ama var yani....normalde 12 olması gereken kan değeri, bende 10 falan çıktı...acaba onunla bi ilgisi varmıdır??
tekrardan doktora gitmelimiyim sizce..şaşırdım kaldım napsam??
bi fikri olan varmı...normal bi durummudur bu yoksa ortada bi sorunmu var...
bazı kadınların 27 veya 28 günde görürken bazıları 40 günde bir gördüğü oluyormuş...normal bi durummu sizce benimki??

Tatlim madem doktor bir sorun yok demis daha neyi takiyorsun sen...NE GÜZEL iste bak keyfine tertemiz agrisiz sizisiz pedsiz:))) 1,5 ay tertemiz dolas:))

Back
X