Kızlar adete 1 gün var

Fatmanur Sare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
392
337
53
30
5.dakıka da daha silikti hafif sonradan daha cok belirdi yani belirmiş hali bu sizce var gibi mi yoksa kuruma çizgisi muhabbeti mi

Ekleyemedim simdi koydum yavrum
Bir test ile daha tekrarla istersen ilk beş dakikanın resmini görseydik keşke onu bilmediğimiz için tam emin olamadım önce hafif çizgi vardı demişsin belkide kuruma değildir su tutma muhabbetine girme yalan çünkü su tutunca gitmezse gebeliktir falan diye muhabbet var denedim boş iş

Kuruma çizgisi niye olur anlamıyorum normalde olmuyor simdi niye olur anlamıyorum ya cık yada cıkma belirsiz bırakınca sinir oluyorum yarın adet günüm zaten eger gelmezse ertesi gün hemen test yaparım tekrar

Kuruma çizgisi niye olur anlamıyorum normalde olmuyor simdi niye olur anlamıyorum ya cık yada cıkma belirsiz bırakınca sinir oluyorum yarın adet günüm zaten eger gelmezse ertesi gün hemen test yaparım tekrar
Çoğu testte oluyor özellikle labaquick ve frely marka da ilk 10 dakika sonra bi geçerliliği yok testlerin en iyisi 10.dakika sonrası çöpe atmak kafa karışıklığı olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…