Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni test yaptım orda da silik çizgi çıktıTesti tekrarlaman gerekiyor çünkü net bi sonuç yok test bozuk ya da iki üç damlatan fazla idrar damlattığın için içine idrar kaçıp dağılmış o yüzden testi yeniden yap inşallah istediğin sonucu alırsın![]()
Testte böyle silikse kan değerin 5 in üzerindedir yani kan versen gebe olduğun kanda da çıkar sanırım bebişin geliyor sağlıkla kucağına al kaset testin bile silik gebesinCanım yeni test yaptım orda da silik çizgi çıktı
Ama canım bende mirena takılı nasıl gebe kalıyım ya şoktayım korkudan gidip kan veremiyorum bebeğim daha küçük napcam ben bilmiyorum belki değilimdir diyorum hala adet olurum diye bekliyorum ama olmadımTestte böyle silikse kan değerin 5 in üzerindedir yani kan versen gebe olduğun kanda da çıkar sanırım bebişin geliyor sağlıkla kucağına al kaset testin bile silik gebesin![]()
Ilk teste bakilirsa yeni hamilesin
Ya gerçekten mi inanmak istemiyorum ben ama kaset teste çıktı silik çizgi erken gebelik testinde çıkmadı oda garip geldi bana biraz da ona güvendim yoktur belki diyorumIlk teste bakilirsa yeni hamilesin
Tekrarlayin 1gun arayla yine koyulaşmasi lazim
Kasetde çikincada oluyor zaten.Ama hormonlu spiral takmişsiniz belkide o testde silik cizgi çikariyodur.Kan testi verin en iyisi.Ya gerçekten mi inanmak istemiyorum ben ama kaset teste çıktı silik çizgi erken gebelik testinde çıkmadı oda garip geldi bana biraz da ona güvendim yoktur belki diyorum
Mirena taktırdığım ilk aylar çok test yapmıştım eşim korunmuyordu çünkü artık hiç bir zaman o ikinci çizgiyi görmemiştim ama galiba siz haklısınız diyorum içimden çünkü gerçekten yoksa bişey çıkmıyorKasetde çikincada oluyor zaten.Ama hormonlu spiral takmişsiniz belkide o testde silik cizgi çikariyodur.Kan testi verin en iyisi.
Evet ben kendimde çok istedim olmuyordu olmayincada çikmiyordu ama iki kez hamile kaldim direk net çizgiler çikti yani hamile olmasam asla çizgiyi gormuyorum.Mirena taktırdığım ilk aylar çok test yapmıştım eşim korunmuyordu çünkü artık hiç bir zaman o ikinci çizgiyi görmemiştim ama galiba siz haklısınız diyorum içimden çünkü gerçekten yoksa bişey çıkmıyor
Merhaba.
Sonra ki testlere baktım.
Gebelik var.
Tebrik ederim. ins. Sağ salim kucağınıza alırsınız.![]()
Gerçekten mi bir kaç kişiye sordum onlarda negatif bu diyor net kırmızı olmalıymış eczaneye sordum onlarda öyle dediMerhaba.
Sonra ki testlere baktım.
Gebelik var.
Tebrik ederim. ins. Sağ salim kucağınıza alırsınız.![]()