Kızlar adetim 1 hafta gecikti sizce pozitifmi

devamkee

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
113
18
48
32
IMG_0781.webp

Testi tekrarlaman gerekiyor çünkü net bi sonuç yok test bozuk ya da iki üç damlatan fazla idrar damlattığın için içine idrar kaçıp dağılmış o yüzden testi yeniden yap inşallah istediğin sonucu alırsın 😍

Testi tekrarlaman gerekiyor çünkü net bi sonuç yok test bozuk ya da iki üç damlatan fazla idrar damlattığın için içine idrar kaçıp dağılmış o yüzden testi yeniden yap inşallah istediğin sonucu alırsın 😍
Canım yeni test yaptım orda da silik çizgi çıktı

Testte böyle silikse kan değerin 5 in üzerindedir yani kan versen gebe olduğun kanda da çıkar sanırım bebişin geliyor sağlıkla kucağına al kaset testin bile silik gebesin 😍😍
Ama canım bende mirena takılı nasıl gebe kalıyım ya şoktayım korkudan gidip kan veremiyorum bebeğim daha küçük napcam ben bilmiyorum belki değilimdir diyorum hala adet olurum diye bekliyorum ama olmadım

Ilk teste bakilirsa yeni hamilesin😊
Tekrarlayin 1gun arayla yine koyulaşmasi lazim
Ya gerçekten mi inanmak istemiyorum ben ama kaset teste çıktı silik çizgi erken gebelik testinde çıkmadı oda garip geldi bana biraz da ona güvendim yoktur belki diyorum

Ya gerçekten mi inanmak istemiyorum ben ama kaset teste çıktı silik çizgi erken gebelik testinde çıkmadı oda garip geldi bana biraz da ona güvendim yoktur belki diyorum
Kasetde çikincada oluyor zaten.Ama hormonlu spiral takmişsiniz belkide o testde silik cizgi çikariyodur.Kan testi verin en iyisi.

Kasetde çikincada oluyor zaten.Ama hormonlu spiral takmişsiniz belkide o testde silik cizgi çikariyodur.Kan testi verin en iyisi.
Mirena taktırdığım ilk aylar çok test yapmıştım eşim korunmuyordu çünkü artık hiç bir zaman o ikinci çizgiyi görmemiştim ama galiba siz haklısınız diyorum içimden çünkü gerçekten yoksa bişey çıkmıyor

Merhaba.
Sonra ki testlere baktım.
Gebelik var.
Tebrik ederim. ins. Sağ salim kucağınıza alırsınız. 🤗

Mirena taktırdığım ilk aylar çok test yapmıştım eşim korunmuyordu çünkü artık hiç bir zaman o ikinci çizgiyi görmemiştim ama galiba siz haklısınız diyorum içimden çünkü gerçekten yoksa bişey çıkmıyor
Evet ben kendimde çok istedim olmuyordu olmayincada çikmiyordu ama iki kez hamile kaldim direk net çizgiler çikti yani hamile olmasam asla çizgiyi gormuyorum.

Kızlar merhaba öncelikle
Bir düşük yaptım çocuk istiyoruz uzun süredir bu gün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım bu testi saat 3 gibi yapmıştım bir saat sonra yine yaptım bu şekilde sanki görünüyor burada var m

Benimde böyle çıkmıştı ilk yaptığım test sonra bir daha yaptım daha belirgin oldu ama net kırmızı çizgi olmalı diyen var

Back
X