Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetim 12 gün gecikti test silik hamilemiyim
Kızlar adetim 12 gün gecikti erken gebelik testi ve 6 ve 8. Günlerde testler negatifti bugün öylesine yapıyım dediğim test silik çıktı buraya eklicem ama gözükmüyor sanki sizce hamilemiyim
Kızlar adetim 12 gün gecikti erken gebelik testi ve 6 ve 8. Günlerde testler negatifti bugün öylesine yapıyım dediğim test silik çıktı buraya eklicem ama gözükmüyor sanki sizce hamilemiyim
Adetleriniz düzenli mi eyer düzenli oluyorsa 12 gün gecikmeyle sanki daha koyu olması gerekirdi gibi düzensizlik falan varsa geç döllenme olabilir diye biliyorum
Adetleriniz düzenli mi eyer düzenli oluyorsa 12 gün gecikmeyle sanki daha koyu olması gerekirdi gibi düzensizlik falan varsa geç döllenme olabilir diye biliyorum
Malesef kan verdim negatif şimdi pcos olduğum için artık zaman kaybetmek istemiyorum tedaviye başlamaya karar verdim infertiliteye gitmeye başladım bakalım nasip sorduğunuz için teşekkür ederim