Kızlar adetim 12 gün gecikti test silik hamilemiyim

esma aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
18
7
1
21
Kızlar adetim 12 gün gecikti erken gebelik testi ve 6 ve 8. Günlerde testler negatifti bugün öylesine yapıyım dediğim test silik çıktı buraya eklicem ama gözükmüyor sanki sizce hamilemiyim 🥹

Eklentiler

• IMG_9490.webp
    IMG_9490.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 454
  • IMG_9493.webp
    IMG_9493.webp
    17 KB · Görüntüleme: 441
Kızlar adetim 12 gün gecikti erken gebelik testi ve 6 ve 8. Günlerde testler negatifti bugün öylesine yapıyım dediğim test silik çıktı buraya eklicem ama gözükmüyor sanki sizce hamilemiyim 🥹
Adetleriniz düzenli mi eyer düzenli oluyorsa 12 gün gecikmeyle sanki daha koyu olması gerekirdi gibi düzensizlik falan varsa geç döllenme olabilir diye biliyorum

Adetleriniz düzenli mi eyer düzenli oluyorsa 12 gün gecikmeyle sanki daha koyu olması gerekirdi gibi düzensizlik falan varsa geç döllenme olabilir diye biliyorum
Çok düzensiz zaten pcosum ama bu ay agnucaston ve soğan kürüne başlamıştım acaba koyulaşırmı

Erken gebelik testi yok malesef artık pazartesiye kadar beklicem sizde dua edin bu sefer vardır inşallah 🙏 🥹

Malesef kan verdim negatif şimdi pcos olduğum için artık zaman kaybetmek istemiyorum tedaviye başlamaya karar verdim infertiliteye gitmeye başladım bakalım nasip sorduğunuz için teşekkür ederim 🌹

Back
X