Kızlar adetim 3 gun gecikti test negatid bakar misinizz??

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.587
2.950
83
26
Kizlar bu ay yumurtamayi gordum 18 inde olgunlasti 19 20 sinde siliklesti adetim suan 3 gun gecikti 1 haftadie ader olucak gibi sancim var adet oldum saniyorum bi arada gene 9 gun gecikmisti sonunda oldum dun aksam test yaptim negatifti pozitife donme sansi varmidie hic umidim yok ama

Ovulasyon buda

Eklentiler

• 20230111_001559.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 74
Aynı durumdayız canım bu ay olmasa bile bebek yerini hazırlıyor diyorlarmış inşallah birkaç aya olur diyorlar

Aynı durumdayız canım bu ay olmasa bile bebek yerini hazırlıyor diyorlarmış inşallah birkaç aya olur diyorlar
Benim bundan 4 ay oncede 9 gun gectikti hazirla hazirla gelemdi yavrumm.. sanmiyorum adetim olsun doktora gidecegim bakalim sen gittin mi

Benim bundan 4 ay oncede 9 gun gectikti hazirla hazirla gelemdi yavrumm.. sanmiyorum adetim olsun doktora gidecegim bakalim sen gittin mi

Henüz gitmedim ama randevum 2 gün sonra:) siz içinizi ferah tutun, ben kime sorduysam bebeği olanlar da hamile kalmadan önce düzensizlik yaşadıklarını söylediler. Bu arada folik asit, b12, demir, d vitamini gibi takviyelere ihtiyacınız olabilir. Vücutta eksiklik olunca da hamile kalmak zorlaşıyor. En önemlisi folik asit olmakla beraber diğerlerinde de ihtiyaç varsa unutmayın sakın

Bende regl oluyimde randevu alıcam biraz cekiniyorum acikcasi doktora gitmeyede korkuyorum esimle beraber gidicegiz bakalim hala aylardir cesaret edemedik

Bende aynı durumdayım adetim 4 gün geçti şeffaf akıntı var 4 defa gebelik testi yaptım ama negatif napacağımı şaşırdım

Bende aynı durumdayım 3 gün gecikti iki gündür testte pozitifi görüyordum silik de olsa betam 3.10 çıktı ama bugün baktım negatif çok ilginç yani. Galiba değerim düştü bende anlamadım. Gerçi pek de yüksek değildi ama kafam çok karışık anlayacağınız. Hiç gecikmeyen adetim gelmiyor 3 gündür , bir de kaşık ağrısı var tabi

Canım geç döllenme varsa belki sonra çıkar bilemezsin bazende beklediğin için psikolojik olarak olmuyorsun iki hafta olmadığımı biliyorum bir ümit bekliyor insan hakkında hayırlısı olsun bir de takviminde çok düzensizsin bazen araya üç gün koymuşsun bazen üç gün üst üste yapmışsın sperm kalitesi öyle üst üstte iyi olmuyor diye biliyorum ben bu ay bir gün durunca bir gün yaptım ay boyunca çok şükür bu ay oldu rabbim sana da tattirsin adetinden sonra birde böyle dene istersen birde birlikte olduğunda hemen ayağa kalkma kırk dk yat kalcana yastık koy bide o gün banyo yapma bakalım bir kaç ay da böyle bir dene inşallah olacak buna inan ve kafana çok takma bazen herşey psikolojiyle de alakalı inan iliskiye girerken yapmak için yapmadık keyif almaya bak zorundaymissin gibi olunca ister istemez kasiliyorsun o zamanda tutmuyor diyorlar keyif al insalah olacak diyeceklerim bu kadar iyi akşamlar diliyorum inşallah en kısa sürede rabbim sana da tattirir bu duyguyu

oldum canım adet dün cok tesekkur ederim evet calistigim icin ovulastonda pik gordugum 3 gun ust uste yaptim diger gunler istegimize gore degerlendirdik bi kacida girilmedi ben hemen kalkip dus aliyorum caliatigim icin sabaha kadar bekleyemiyorum canim bir gun dolu bir bos yapincada.cok yipranip yoruluyorum gün icindede calistigim icin ama bu ay denemeye calisacagim insallah rabbim nasip etsin sende vesilesi ol bebegini sag saglim kucagina al canim benim rabbim kavustursun duana benide ekler misin

Biede sen ne zamandie deniyodun canim

Allahim affeder insallah o zaman ertesi gün akşam yap şöyle düşün hareket ettikçe dökülüyor tabi olacak olsa bir damlada da olur ama işte insan kendini garantiye almak istiyor

Allahim affeder insallah o zaman ertesi gün akşam yap şöyle düşün hareket ettikçe dökülüyor tabi olacak olsa bir damlada da olur ama işte insan kendini garantiye almak istiyor
Güzel duan icin teşekkür bende şuan beta HCG yukselmesini bekliyorum yok kimyasal gebelik yok dış gebelik o kadar çok şey var ki hamile kalmaklada bitmiyor yaa çocuk doğana kadar her anımız stres sanırım

kız ben 5 dakka bekliyorum koşarak banyo yoluunu tutuyorum bu sefer deniycem bakalım sen doktora gitmiş miydin kontrole önceden olmuyor diye

kız ben 5 dakka bekliyorum koşarak banyo yoluunu tutuyorum bu sefer deniycem bakalım sen doktora gitmiş miydin kontrole önceden olmuyor diye
Evet canım tabiki de eşimde bende de problem yok dediler ben bı pcosum ama doktor takmayın artık o çok sıradan bir hastalık kilo alma falan demişti çok şükür de tedavisiz oldu çok şükür darısı sana canım

canım seninde 1 sene olmuş nerdeyse bizde nisandan beri istiyoruz sen ilk kez mi bi dolu bi boş denedin tuttu
Evet en son Aralık'ta başka bir doktora gitmiştim o dedi ilk ayimda böyle dediğimde oldu bide ben adetime bir hafta kala kalmışım geç döllenme olmuş hiç ümidini kaybetme adet gününe kadar devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…