KIZLAR ADETİM 4 GÜN GECİKTİ COK AZ SOL KASIK AGRIM VAR BİDE GÖGÜSLERİM YÜRÜRKEN SIZLIYO PAZARTESİ TEST YAPMIŞTIM NEGATİF ÇIKTI TEKRAR DENEMELİ MİYİM?

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.586
2.950
83
26
Kızlar normalde yıllardır sadece bi düğün stresiyle 15 gün gecikti normalde ya bir gün öne ya sonra yada aynı gün olur fakat hala olmadı sanki akıyo gibi hissediyorum ama gelen birşey yok pazartesi test yaptım normal hiç bişey cıkmadı o yüzden heveslenemedim tekrar bugun yapsaam mı ? Adet olmayı bekliyorum

Kızlar normalde yıllardır sadece bi düğün stresiyle 15 gün gecikti normalde ya bir gün öne ya sonra yada aynı gün olur fakat hala olmadı sanki akıyo gibi hissediyorum ama gelen birşey yok pazartesi test yaptım normal hiç bişey cıkmadı o yüzden heveslenemedim tekrar bugun yapsaam mı ? Adet olmayı bekliyorum
Kaset test yap bence bugün bidaha cnm

Canim bende De kasık ağrısı olmustu
Belkide bebis geliyor 😍
Cok küçük olduğu için hemenn teste cikmayadabilir reglinden 10 15 gün geçse hersey netleşir ama kafanda kalmasin yap tabi 😇

Belkide bebis geliyor 😍
Cok küçük olduğu için hemenn teste cikmayadabilir reglinden 10 15 gün geçse hersey netleşir ama kafanda kalmasin yap tabi 😇
ya gerçekten çok istiyorum ama normalde gecikme hiç yaşamazdım sanki her an adet olacak gibiyim ama 4 gündür gelmiyor ıslaklık hissediyorum gelen giden yok inşallah bebektir rabbim banada nasip eder

Rabbim hayırlısı ile sana da nasip etsin isteyen herkese seninle beraber tabi 😇

ya gerçekten çok istiyorum ama normalde gecikme hiç yaşamazdım sanki her an adet olacak gibiyim ama 4 gündür gelmiyor ıslaklık hissediyorum gelen giden yok inşallah bebektir rabbim banada nasip eder

Merhabalar testi tekrarladınız mı hamile misiniz?

Of benim de 2 gün gecikti test yapmaya korkuyorum sanki yapınca adet olucam negatif coşacak diye ara ara agrı geliyor kasıgım agrıyor sadece anlamadım
canım benimde gecikmezdi oyle bi hevesle yaptım çıkmadı bu ara sıcaktan mıdır havalardan mı bilmem herkes gecikme yaşıyor eğer bebek varsa ne olursa olsun ortaya çıkıcak zaten testini yap için rahat olsun

canım benimde gecikmezdi oyle bi hevesle yaptım çıkmadı bu ara sıcaktan mıdır havalardan mı bilmem herkes gecikme yaşıyor eğer bebek varsa ne olursa olsun ortaya çıkıcak zaten testini yap için rahat olsun
Sanırım oldum leke geldi çünkü teste gerek kalmadı

Belkide bebis geliyor 😍
Merhabalar benimde adetim 12 gün gecikti ve adet günüme 10-14 gün kala açık pembe renk ve kahve rengi lekelenme yaşadım. Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Doktora da gitmiştim 1-2 ay önce kist , miyom hiç bir şey görmedi çok temiz demişti. Acaba gebelik yok mu ? Varsa da idrara geçmemiş olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı

Back
X