Kizlar adetim 5 gün gecikti bakarmisiniz sizde çizgi goruyormusunuz

Emnsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
261
81
28
36
1000023988.webp
1000023987.webp

İki tane artimed bir tanede bilmediğim bir marka yapmıştım 3 4 gün önce onlarda bu şekilde cikmisti

Eklentiler

• 1000023703.webp
    1000023703.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 1000023702.webp
    1000023702.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 108
İki tane artimed bir tanede bilmediğim bir marka yapmıştım 3 4 gün önce onlarda bu şekilde cikmisti
Canım bu testten bende yaptım adete 3 gün kala bende de silik çizgi çıktı yarın regl günüm olmazsam bende kan vereceğim ama sanki regl olacakmışim gibi karnim ağrıyor sanki yok gibi de

Eklentiler

• IMG_20250111_000426.webp
    IMG_20250111_000426.webp
    7 KB · Görüntüleme: 106
Canım bu testten bende yaptım adete 3 gün kala bende de silik çizgi çıktı yarın regl günüm olmazsam bende kan vereceğim ama sanki regl olacakmışim gibi karnim ağrıyor sanki yok gibi de
Umarım vardır arkadaşım.ama inan benim fiziksel hiçbir belirtim yok sadece reglim gecikti ve sürekli aglak bı haldeyim🙂

Umarım vardır arkadaşım.ama inan benim fiziksel hiçbir belirtim yok sadece reglim gecikti ve sürekli aglak bı haldeyim🙂
Umarım sende hamilesindir regle bir hafta kala sende de sol kasıkta batma hissi oldu mu ara ara sanki iğne batırıyormuş gibi

Umarım canim Allahin izniyle inşallah.bende batma değilde şiddetli bir kasık ağrısı oldu

Tamam canim 🙂hayırlısı olsun hakkımızda.senin başka belirtilerin varmi

Bugün reglimin ikinci günü olması gerekiyordu ama hala olmadım normalde hep günü gününe olurum takvim tutuyorum sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔

Bugün reglimin ikinci günü olması gerekiyordu ama hala olmadım normalde hep günü gününe olurum takvim tutuyorum sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔
O pozitif testlerinden sonra regl oldum bende.sonra düzenli kontrolden sonra bugün Allah'ın izniyle aşılama oldum.zorlu bir işlem oldu benim için.bakalim doktor 14 gün sonra kan testi istedi hayırlı bakalım🙏🙂

aşılama ne oluyor? Kaç yaşındasınızz, kaçıncı çocuğunuz olacak?

aşılama ne oluyor? Kaç yaşındasınızz, kaçıncı çocuğunuz olacak?
İnanın aşılama nedir bende bilmiordum.bu ay bu busurece girdim doktor yönlendirmesiyle.ben 36 yaşındayım.martta 2 Senem dolacak evliliğimin.ve ilk çocuk için Allah'ın izniyle yola çıktık.ama şöyle anlatabilirim sureci

Adetimin 2.gunu doktor gonal f ignesiyle yumurtalarımi büyütmek istedi.bunu ilk defa kullandım.ve haftada sürekli iki üç gün çağırıp yumurta kontrolumu yaptı.20 ml yumurta vardı bide birkaç tane daha yumurta vardı ama onlar yeterince buyumemisti.yinede ekstra 1 gün daha gonal f kullandirdi.ve gece saat 12de çatlama iğnesi yaptırdı.yani bu salı gündüz gonal f kullandım son kez gecesi çatlama iğnesi vurdum.

Back
X