Kizlar adetim 5 gün gecikti bakarmisiniz sizde çizgi goruyormusunuz

Tabi ki orası doğru ovulasyon testi ile değerlendirdim bu ayı baya pik gördüm çatlama gördüm bir gebenin günlüğünden aldim testleri çoğu kişi memnun. Sabah akıntım oldu içinde ip gibi pembe kırmızı tarzı lekelenmeler geldi belki adetim gelecek belki yerleşme. İnsan olsun istiyor 1 ay hevesleniyor sonrasında olmayınca ister istemez bı hayal kırıklığı oluşuyor.Rabbim doğru zamanda hayırlısı ile sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin ikimize de inşallah
Amin canım benim inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah🙏 ben mesela aşılamada benim kanalimin dar olduğunu öğrendim.simdide ona yoruyom belki sperm geçiş sağlayamadı kanalı açınca asilamada belki bu şekilde tuttu çok tefferuatlu işler gercekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Aslında ben hemsireyim bugün nöbetteyim istesem kan verip öğrenirim bugün ama küçük hastane baktirdigim an tüm hastane öğrenir o yüzden kan da veremiyorum salı gününu bekleyeceğim mecbur
Aynen bekle kan ver enazindan kafanda rahat olur.

Amin canım benim inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah🙏 ben mesela aşılamada benim kanalimin dar olduğunu öğrendim.simdide ona yoruyom belki sperm geçiş sağlayamadı kanalı açınca asilamada belki bu şekilde tuttu çok tefferuatlu işler gercekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin inşallah kan verirsen mutlaka beni de haberdar et umarım güzel haberler alirsin

Back
X