Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset test çok erken gebelilk degerını göstermiyor bı kaç gün daha bekleyınKızlar Adetim bir gün gecikti dayanamadım hemen test yaptım kaset test Eczaneden aldım Erken gebelik testi de değil normal ama negatif çıktı silik çizgi bile yok Sizce Adetim mi gecikiyor Yoksa daha belli olmama ihtimali var mı Ona göre ümitlenip ya da ümitlenmeyeceğim![]()
Umarım pozitif görürm daha sonraKaset test çok erken gebelilk degerını göstermiyor bı kaç gün daha bekleyın
Canım bence gebelik Yok ben ikinci çizgiyi göremedim emin değilsen bir kan testi verBenımde bugun adet gunum hala olmadım ıkı 3 gundur lh testlerım koyu cıkıyo sabah erken gebelık testı yaptım awox bu şekılde çıktı 10 dkkada ama kuruma çızgısımı emın olamadım
Bende ayni sekilde adetim bugn test yaptm az önce negatif cikti karin agrimda var kesn adet olucamBenımde bugun adet gunum hala olmadım ıkı 3 gundur lh testlerım koyu cıkıyo sabah erken gebelık testı yaptım awox bu şekılde çıktı 10 dkkada ama kuruma çızgısımı emın olamadım
Ne sadece akıntım ve gogus uçlarım çok agrıyo onun dışında adet agrımda yokBende ayni sekilde adetim bugn test yaptm az önce negatif cikti karin agrimda var kesn adet olucam![]()
Sunda hafıf bellı oluyo ben de 10 dk içinde gördüm bu çizgiyi ama burda kalıte dusuyo hepten sılıkleşıyo bugun bıtane daha yapıcam gelmediği sürece ümit vardır benı heveslındıren bıraz lh testlerı olduCanım bence gebelik Yok ben ikinci çizgiyi göremedim emin değilsen bir kan testi ver
Agrim bi geliyo bi kayboluyo tuvelete git gel yapiyorum aha oldm diye ama ne gelen ne gidenNe sadece akıntım ve gogus uçlarım çok agrıyo onun dışında adet agrımda yok
Bende böyle hamile oldugumu öğrenmiştim ha oldum ha olucam diyeAgrim bi geliyo bi kayboluyo tuvelete git gel yapiyorum aha oldm diye ama ne gelen ne giden
Ay insallah bnde o sekilde ögrenirim ama ümidimi kaybetm gibi yok diyorm artik yaniBende böyle hamile oldugumu öğrenmiştim ha oldum ha olucam diye
İnşallah olmazsın da bebişini ögrenirsinAgrim bi geliyo bi kayboluyo tuvelete git gel yapiyorum aha oldm diye ama ne gelen ne giden
Insallah canimİnşallah olmazsın da bebişini ögrenirsin
merhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti 1 hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim affedersiniz lavaboda gördüm ardından 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı kaset test yaptım daha sonrasında bel ağrım oldu aşırı şekilde karnımda hafif kramplar oldu ve geçti 4 eylül regl günümdü regl olmadım olmayınca dayanamadım test yaptım gece 12 gibi negatif çıktı o da kaset testi şuan reglim 6 gün geçmiş durumda sizce hamile miyim ne yapmalıyım böyle bir durum yaşadınız mı ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirimKaset test çok erken gebelilk degerını göstermiyor bı kaç gün daha bekleyın
merhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti 1 hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim affedersiniz lavaboda gördüm ardından 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı kaset test yaptım daha sonrasında bel ağrım oldu aşırı şekilde karnımda hafif kramplar oldu ve geçti 4 eylül regl günümdü regl olmadım olmayınca dayanamadım test yaptım gece 12 gibi negatif çıktı o da kaset testi şuan reglim 6 gün geçmiş durumda sizce hamile miyim ne yapmalıyım böyle bir durum yaşadınız mı ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim 3 aylık evliyimBende böyle hamile oldugumu öğrenmiştim ha oldum ha olucam diye
Kan testi verdi bir an önce onda belli olurmerhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti 1 hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim affedersiniz lavaboda gördüm ardından 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı kaset test yaptım daha sonrasında bel ağrım oldu aşırı şekilde karnımda hafif kramplar oldu ve geçti 4 eylül regl günümdü regl olmadım olmayınca dayanamadım test yaptım gece 12 gibi negatif çıktı o da kaset testi şuan reglim 6 gün geçmiş durumda sizce hamile miyim ne yapmalıyım böyle bir durum yaşadınız mı ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim 3 aylık evliyim
Geç döllenme olabilir kan verin bencemerhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti 1 hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim affedersiniz lavaboda gördüm ardından 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı kaset test yaptım daha sonrasında bel ağrım oldu aşırı şekilde karnımda hafif kramplar oldu ve geçti 4 eylül regl günümdü regl olmadım olmayınca dayanamadım test yaptım gece 12 gibi negatif çıktı o da kaset testi şuan reglim 6 gün geçmiş durumda sizce hamile miyim ne yapmalıyım böyle bir durum yaşadınız mı ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim 3 aylık evliyim
inşallah çıkar ya yoksa üzülürüm bayaGeç döllenme olabilir kan verin bence
bence ben hamile değilim artık ümitlenmiyorum gerçektenGeç döllenme olabilir kan verin bence