- 9 Nisan 2025
- 40
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi zumra busra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olma ihtimali yüksek ama bu markalarda o kadar çok yalancı pozitif gördük ki ama hemen çıktıysa ihtimal yükselir zaten varsa şu an kanda çıkar yarın bir kan verin mutlakaAdetime iki gün var hanımlar bugun test yaptım comfortun erken gebelik testi ikincisi silik çıktı sizce hamilemiyimdir![]()
Olma ihtimali yüksek ama bu markalarda o kadar çok yalancı pozitif gördük ki ama hemen çıktıysa ihtimal yükselir zaten varsa şu an kanda çıkar yarın bir kan verin mutlaka
Evet yarın sabah sağlık ocağına gideceğim ama gebelik vardır insaAllah çünkü öyle bir çalışmamız vardı zatenOlma ihtimali yüksek ama bu markalarda o kadar çok yalancı pozitif gördük ki ama hemen çıktıysa ihtimal yükselir zaten varsa şu an kanda çıkar yarın bir kan verin mutlaka
Bende de aynı durum var çok belirgin pozitif aldım ama sonra yaptıklarım silik çıktı emin olamıyorum o yüzden bende yarın sabah gideceğim haberleşelim inşallah güzel hayırlı haberler veririz birbirimizeEvet yarın sabah sağlık ocağına gideceğim ama gebelik vardır insaAllah çünkü öyle bir çalışmamız vardı zatenbir yandan heyecanlıyım bir yandan endişeli
Ay insaAllah canim benim Rabbim gönlüne göre hayırlı mübarek olanı versin mutlu haberlerle dönelimBende de aynı durum var çok belirgin pozitif aldım ama sonra yaptıklarım silik çıktı emin olamıyorum o yüzden bende yarın sabah gideceğim haberleşelim inşallah güzel hayırlı haberler veririz birbirimize![]()
Çok teşekkür ederim bu pozitif yorumunuz için insaAllah hayırlı haberi vereceğimbüyük ihtimal gebesiniz hayırlı olsun
insaAllah güzel haberlerinizi bekliyorumÇok teşekkür ederim bu pozitif yorumunuz için insaAllah hayırlı haberi vereceğim![]()
Bende kan testi verdim sonuç 0.89 çıktı doktor daha regline 5 gün var artış olabilir dedi beni yine iki arada bıraktı bu durumŞimdi kan tahlili verdim geldim. Ayrıca tekrar idrar testi yaptım çizgi göründü dün ki gibi saniyeler içinde insaAllah hayırlı haberlerle döneriz yarın![]()
Bende kan testi verdim sonuç 0.89 çıktı doktor daha regline 5 gün var artış olabilir dedi beni yine iki arada bıraktı bu duruminşallah sizden kesin güzel bir sonuç duyarız
Artmed yaptım anında pozitif verdi kanda negatif çıkmıştı bence bir kaç tane kaset test yapınAdetime iki gün var hanımlar bugun test yaptım comfortun erken gebelik testi ikincisi silik çıktı sizce hamilemiyimdir![]()
Ay çok sevindim kaç aydır denedinizBenimde tahlil sonucum çıktı beta hcg değerim 51 daha küçük çok insaAllah sizlerden de böyle mutlu dönüşler alırız![]()
Bugün kan tahlili verdim sonucum beta 51 çıktı sanırım hamileyimArtmed yaptım anında pozitif verdi kanda negatif çıkmıştı bence bir kaç tane kaset test yapın
Evet hamilesiniz bu kaçıncı denemeniz ben 2.yi denedim ya tutarsa inşşşşş dua edinBugün kan tahlili verdim sonucum beta 51 çıktı sanırım hamileyim![]()
Aslında bu ay denedik biz sadeceAy çok sevindim kaç aydır denediniz
Ay hemen tutmuş maşallah ben 3 senedir evliyim 2 aydır düşünüyoruz geçen ay olmadı bu ay daha bilinçli denedim bakalımmAslında bu ay denedik biz sadece
Siz içinizi ferah tutun ortanca oğlumda benim o şekilde oldu bu 4. Gebeliğim Rabbim isteyen herkese nasiip eylesin insaAllahEvet hamilesiniz bu kaçıncı denemeniz ben 2.yi denedim ya tutarsa inşşşşş dua edin
Herşey gönlünüzce olsun siz olumlu düşününAy hemen tutmuş maşallah ben 3 senedir evliyim 2 aydır düşünüyoruz geçen ay olmadı bu ay daha bilinçli denedim bakalımm