• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adetten sonraa hamile olduğunu öğrenen varmı

seymos00

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
78
8
6
26
Kızlar adet oldum 1 hafta geçti ama koku hassasiyetim çok fazla vajinal akıntıda öyle hamile olma ihtimali olabilir mi acaba böyle bir durum yaşayan varmı

Kızlar adet oldum 1 hafta geçti ama koku hassasiyetim çok fazla vajinal akıntıda öyle hamile olma ihtimali olabilir mi acaba böyle bir durum yaşayan varmı
adetten sonra gebelik olmaz çünkü adet kanaması zaten döllenmemiş yumurtaların canlılığını yitirip kanama ile atılmasıdır. ancak gebe kalıp da üzerine farklı sebeplerden kanama görülmesi mümkün. örneğin implantasyon yani yerleşme kanaması. genellikle kendini adetten farklı olmasıyla belli eder adet kanaması parlak kırmızı renk iken yerleşme kanaması soluk pembe ya da kahve tonlarında oluyor. miktarı da daha az oluyor ve 2-3 günü geçmiyor. bazen yumurtlama belirtileri ile gebelik belirtileri bağdaştırılıyor belki de yumurtluyorsunuz ve onu gebelik belirtisi sandınız

Ben de bunu merak ediyorum dolu doku normal adet olup da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ben adet oldum tam 5 gün sürdü bitti temizlendim 2 gün sonra pembe kahve akıntı geldi peçeteye sildikçe bitti 2 gün sonra tekrar bu sefer çok açık kahve akıntım oluyor göğüs hassasiyetim var bel ve kasık ağrım nedir bu anlamadım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum devam ederse doktora gideceğim

Ben de bunu merak ediyorum dolu doku normal adet olup da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ben adet oldum tam 5 gün sürdü bitti temizlendim 2 gün sonra pembe kahve akıntı geldi peçeteye sildikçe bitti 2 gün sonra tekrar bu sefer çok açık kahve akıntım oluyor göğüs hassasiyetim var bel ve kasık ağrım nedir bu anlamadım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum devam ederse doktora gideceğim
Benim de aynı şey başıma geldi 1 hafta oluyor neredeyse biteli ama bugün adet gibi kanamam geliyor gebelik istemiyorum inşallah bir yazar içim rahatlar

Nadir bir vaka olarak ben geldim 🥲 adetten sonra hamile kaldığımı öğrenmedim ama eğer hamile kaldığımı bilmeseydim adet görmeye devam edecektim. Vücudum hamile kaldığımı anlamamış ve kendi döngüsüne devam etti. 8 haftalık hamilelik sürecimde adet gördüm. Bu tarz durumlar olabiliyormuş bazı kadınlar hamileyken adet görüyormuş doktorum böyle söylemişti. Hamile değilmişim gibi aynı döngümde adet ağrısı ve kanama başladı ben de hayli şaşırmıştım. Velhasıl bende pıhtılaşma bozukluğu varmış ve bebeği kaybettik.

Benim de aynı şey başıma geldi 1 hafta oluyor neredeyse biteli ama bugün adet gibi kanamam geliyor gebelik istemiyorum inşallah bir yazar içim rahatlar
Her şey gönlünüze göre olsun tabii sizin de mi akıntınız oluyor benim bir duruyor bir başlıyor buna eşlik eden kasık ve bel ağrım göğüs hassasiyetim de olunca noluyor diyorum bugün gideceğim doktora

Nadir bir vaka olarak ben geldim 🥲 adetten sonra hamile kaldığımı öğrenmedim ama eğer hamile kaldığımı bilmeseydim adet görmeye devam edecektim. Vücudum hamile kaldığımı anlamamış ve kendi döngüsüne devam etti. 8 haftalık hamilelik sürecimde adet gördüm. Bu tarz durumlar olabiliyormuş bazı kadınlar hamileyken adet görüyormuş doktorum böyle söylemişti. Hamile değilmişim gibi aynı döngümde adet ağrısı ve kanama başladı ben de hayli şaşırmıştım. Velhasıl bende pıhtılaşma bozukluğu varmış ve bebeği kaybettik.
Sağlıkla kucağınıza alın 🌺 hamileyken gördüğünüz adetler nasıldı adet bitiminden sonra benim gibi kahverengi lekelenme tarzı akıntı yaşadınız mı

Sağlıkla kucağınıza alın 🌺 hamileyken gördüğünüz adetler nasıldı adet bitiminden sonra benim gibi kahverengi lekelenme tarzı akıntı yaşadınız mı
bebeği kaybettim. kırmızıyla başlayıp kahverengi gibi kanamalardı. rahimde farklı kanama alanları da vardı. adet kanaması olduğunu acilde ultrasonda bakınca anladılar progestan falan başlandı kanamayı olabildiğince durdurduk ama sonraki kontrollerde yeniden yumurta oluştu

bebeği kaybettim. kırmızıyla başlayıp kahverengi gibi kanamalardı. rahimde farklı kanama alanları da vardı. adet kanaması olduğunu acilde ultrasonda bakınca anladılar progestan falan başlandı kanamayı olabildiğince durdurduk ama sonraki kontrollerde yeniden yumurta
Sizin adınıza üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız hamilelik çok tuhaf bir şey gerçekten ne zaman nasıl olacağı hiç belli olmuyor tıbbı bile yanıltabiliyor

Sizin adınıza üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız hamilelik çok tuhaf bir şey gerçekten ne zaman nasıl olacağı hiç belli olmuyor tıbbı bile yanıltabiliyor
Gerçekten benim için de çok ilginç bir süreçti hayli garip geçtiği için hala ne kadar istesem de cesaret edemiyorum 🥹 çok teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla kolaylıkla nasip olsun 💖

Back
X