Adete yedi gun kala bugun hassas test aldim ışikla bile baktim yok yok eczaci kiz çikar dedi varsa bugun idrarimin dibinde tortular vardi ilk defa öyle gordum sizce erkenmi oldu cok uzuluyorum bekleyemedimde
Canim uzun uzun yazmisin allah razi olsun iyki sizler varsiniz hepimiz kardeşiz birbirimize destek olalim hep boyle bilmiyorum ama icimde umutlar var cunki erken yaptim..Evet beklemek zor biliyorum uc ay gbi kisa bir sure bile bellesen sanki sene olmuş cocugun olmuyor gbi hissdersin. Çünkü cok istedigimizden böyle geliyor bize. Ama dedigim gbi olup sonradan onu kaybetmek daha zor. Hayirlisini iste Rabbinden ve kafandan atmaya çalış başka işlere ver kendini. Ben düşünmediğim kafami dagittim ay kaldim hamile. Ve 1 hafta kendini yemek yerine yarin ozele gidip bir test yaptir. Iki saate sonucu alirsin rahatlarsin hic değilse. Ama tabi kimyasal gebelik bile olma ihtimali olabiliyor bu sefer bir daha ikinci kez test yapip iki gunde iki katina cikti mi cikmadi mi diye bakiyorsun. Bunalrda insani her an strese sokuyor. O yuzden hic bunlari dusunmeden sakince beklemek en iyisi
Sorma canim yaa onu gecen ay bende yasadim baya belirgindide ustelik 3gun agladim bende ama bu sefer icimden hic aglayasim gelmiyo bilmiyorum bekliycem sadece elden ne gelirki
Kafana bu kadar takmasan hemen olur belkide pskolojik durumun cok etkiliyo inan bana..Canim uzun uzun yazmisin allah razi olsun iyki sizler varsiniz hepimiz kardeşiz birbirimize destek olalim hep boyle bilmiyorum ama icimde umutlar var cunki erken yaptim..
Amin hepimizden razi olsn insaallah. Hayirlisi olsun senin içinCanim uzun uzun yazmisin allah razi olsun iyki sizler varsiniz hepimiz kardeşiz birbirimize destek olalim hep boyle bilmiyorum ama icimde umutlar var cunki erken yaptim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?