kızlar agliyorum :(

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Adete yedi gun kala bugun hassas test aldim ışikla bile baktim yok yok eczaci kiz çikar dedi varsa bugun idrarimin dibinde tortular vardi ilk defa öyle gordum sizce erkenmi oldu cok uzuluyorum bekleyemedimde

Dayanamiyorum işte meselede orda adete iki gun kala normal test yapcam

Kan tahlili yaptirip kurtul bence 1 hafta kendi kendini yiyeceksin yoksa sakin ol. Hayirlisi icin dua et hep. Rabbimin bir bldigi vardir elbet. Biz sadece istiyoruz,ama bilmiyoruzki ne zamanin hayrli olacagini. Olup kaybetmek daha acı veriyor. Sabır güzel kardesim sabır

Cok haklisin canim iyi dileklerin icinde sagol ama herseyi kafama cok takan bi insanim sanki yillarca cocugum olmuyomus gibi bunu takip cocuk sahibi olamayanlarda var onuda biliyorum hormonlar etkileniyor elimde deyilki işte napiym

Erken test yaparsan sürekli yaparsın bekle adetin geçmesini bekle biz 4 yıl bekledik ilk denemede olacak diye birşey yok herseyin başı sabır hassas idar testi var ondan yap varsa çıkar.

Evet beklemek zor biliyorum uc ay gbi kisa bir sure bile bellesen sanki sene olmuş cocugun olmuyor gbi hissdersin. Çünkü cok istedigimizden böyle geliyor bize. Ama dedigim gbi olup sonradan onu kaybetmek daha zor. Hayirlisini iste Rabbinden ve kafandan atmaya çalış başka işlere ver kendini. Ben düşünmediğim kafami dagittim ay kaldim hamile. Ve 1 hafta kendini yemek yerine yarin ozele gidip bir test yaptir. Iki saate sonucu alirsin rahatlarsin hic değilse. Ama tabi kimyasal gebelik bile olma ihtimali olabiliyor bu sefer bir daha ikinci kez test yapip iki gunde iki katina cikti mi cikmadi mi diye bakiyorsun. Bunalrda insani her an strese sokuyor. O yuzden hic bunlari dusunmeden sakince beklemek en iyisi

İdrar testi çok güvenilir değil diyor doktorlar. Özellikle geç döllenmede filan.
Birde daha bir hafta var diyorsun. Kan testi yaptır

Adete yedi gun kala bugun hassas test aldim ışikla bile baktim yok yok eczaci kiz çikar dedi varsa bugun idrarimin dibinde tortular vardi ilk defa öyle gordum sizce erkenmi oldu cok uzuluyorum bekleyemedimde

Cnm benim aakin ol. Bak bende bu ay bir takim sphelerden test yaptim. Regle 5 vardi hayalet cizgi cikti ertesi gun tekrar 3.gun tekrar cikti. Ama 3. Testten sonra adet oldm nasil hayal kirikligi bilemezsin
Uzulme olacagina varir

Sorma canim yaa onu gecen ay bende yasadim baya belirgindide ustelik 3gun agladim bende ama bu sefer icimden hic aglayasim gelmiyo bilmiyorum bekliycem sadece elden ne gelirki

Canim uzun uzun yazmisin allah razi olsun iyki sizler varsiniz hepimiz kardeşiz birbirimize destek olalim hep boyle bilmiyorum ama icimde umutlar var cunki erken yaptim..

Canim uzun uzun yazmisin allah razi olsun iyki sizler varsiniz hepimiz kardeşiz birbirimize destek olalim hep boyle bilmiyorum ama icimde umutlar var cunki erken yaptim..
Kafana bu kadar takmasan hemen olur belkide pskolojik durumun cok etkiliyo inan bana..

Bende 1 hafta once cikdi testde amma arkadaşımda adetden 5 gun geçmişdi çikmadı kanda bile cıkmadı artık hamileliyin 5ci haftasında doktor hamilesin dedi,kese bile gorunmuyordu)))inshallah çıkar biraz daha bekle ,beklemek zor kendimden biliyorum amma başka çare yok))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…