- Konu Sahibi Celisuenis
Bu sene oruç tutabilcek olan varmi yoksa 30 gunu sonrami tutacaksiniz borç olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sene oruç tutabilcek olan varmi yoksa 30 gunu sonrami tutacaksiniz borç olarak?
ya böyle bi konu açıldığına inanamıyorum...
arkadaşlar doktorlar bol sıvı tüketin diye kendilerini yırtıyolar
dinimizde de hamile ve emzirenlerin zaten oruç tutma zorunluluğu yok
sonrasında kaza yapılır.
hamilelik zaten başlı başına Allah'ın bize lutfettiği ibadet gibi mükemmel bişey
Allah yanlızca bizleri bu konuda mazur görmüşken tutmanın bebeğe ve kendi vucudunuza zararı olacağı için sevap olacağını da sanmıyorum..
sevabı olsa rabbim tutun derdi....
valla ne diyim bebeklerinizi düşünmüyosanız Allahın sizlere emaneti onlar.. emanete değil kendime bakarım diyosanız tutun arkadaşlar....
tabiki herkes doktor tavsiyesine gore davranacak fakat ben gayrimuslim bir ulkede yasiyroum . doktorum dinlimi dinsiz mi onu bile bilmiyorum. Acaba ne yapsam Turkiyeye gittigimde muayene olup musluman bir doktora basvurmayi dusunuyorum.
Valla bazilari tutuyor hiçte birsey olmuyor bebege. Allah kouyor kim ne derse desin.
benim doktorum marocaine. ama bana da izin verecegini sanmiyorum canim.
bebek tam da beslenme, gelisme doneminde olucak.
zaten bu konuda ruhsat var, tutmayabilirsin. bebegin gelisemezse uzulursun snra..
bence cok takma.. istersen turkiyede de gorun doktora ama zannedersem izin vermezler.