• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar ailem saçımı zorla boyattı yardım

Nehir1213

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
16
6
86
Konya
Arkadaşlar saçlarımın önlerini sarı yaptırmıştım baya oldu. Bugün sarılarını koyu kestaneye bayattılar. Boyayı nasıl akıtırım saçlarım eski sarı haline döner mi lütfen yardım edin ağlıyorum

Bilemiyorumki. Hic anlamadigim konular ama. Komsunun kizi surekli bahsediyordu bana. Bir boya varmis boyle renkli boyle tv dede goruyoruz ya renkli renkli boyuyor insanlar. Sacta 1 ay kadar kaliyormus. O boya ile istediginiz renkte boyayabilirisniz 1 ay sacinizda kalir. Bir kac defadaha yaparsiniz. Saca zarar vermiyor galiba.

Bilemiyorumki. Hic anlamadigim konular ama. Komsunun kizi surekli bahsediyordu bana. Bir boya varmis boyle renkli boyle tv dede goruyoruz ya renkli renkli boyuyor insanlar. Sacta 1 ay kadar kaliyormus. O boya ile istediginiz renkte boyayabilirisniz 1 ay sacinizda kalir. Bir kac defadaha yaparsiniz. Saca zarar vermiyor galiba.

Teşekkür ederim canım benim..

denemedim ama beyaz arap sabunu ile yıkayınca akar diyolar . 4 5 yıkamada yine açılır bence rengi . ben saçlarımı 8.1 küllü sarı boyamştm üstüne koyu kumral boyadım 2 3 kez saçlarm yine geri döndü sarıya yıkadıkça aktı kapkaraydı .

Sarı saç 3 sefer boyanmadıkça kapanmaz en geç 2 ay içinde yine akar yine akar korkmayın

Arap sabunu sakın sürme saçlarına
Kurutup keçe gibi yaparsın....

En iyisi bir kaç defa sarıya boyayarak dönmesini beklemek

Back
X