Kızlar akıl verin lütfen

Breezegrll

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
97
36
18
31
Ben bir düşük sonrası 3 aşılama yaptırdım tutmadı kızlar sonrasında belki bazılarınız duymuştur doktor mfk diye bir doktor var ona yazdım durumumu çok sayıda benim gibi uğraşıp gebe kalamayan kadınlar takviyeleriyle gebe kalmış bi kaç takviye önerdi onları almadım öncelikle kilo vermek istediğim için başka bir ilacını aldım 3 kilom gitti bu ay 12 gün geciktim yazdım tekrar evde test yap gerekirse kan ver dedi 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı hala adet olmadım sürekli negatif görmekten artık hastaneye de gitmek istemiyorum ama içim içimi de yiyor sizce olabilir mi ya ben bide her ay düzenli adet olmam hep 3 4 gün gecikir yada erken olur kafam çok karıştı

Canim kullanmaya başladığın takviyeler ve değiştirdiğin beslenme düzenin geciktirmis olabilir diye düşündüm yoksa bu kadar gecikmeye çıkardı gibi 😥

Hakkında hayırlısı olsun ne güzel kiloları da vermişsin bundan sonrası için güzel haberler alırsınız inşallah kaç kiloya düştün

57 kiloydum bu ilaçlar iğneler sonrası 65 kilo oldum şimdi 60 kiloya düştüm devam edecek inşallah bakalım ama ilaçları kestim belki o yüzden gecikiyordur diye

Back
X