• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar akıl verin , yoksa büyük kavga çıkarıcam.!!!!!!!!!

ben yurtta kalıyorum ve gerçekten çok iyi bir arkadaş grubu oluşturmuştuk odada.taki bugun e kadar fikrim böyleydi.odadan bi kızla şakalaşıyoduk ve nolduysa en son kapıdan çıkarken ben şu anda çok ciddiyim sana çok kızgınım dedi ve kapıyı çarpıp çıktı.ondan önce konuştuğumuz elle tutulur bişey de yok hani.ve ben neye uğradığımı şaşırdım.sonra beni telle aramış şaka yaptım ciddiye almadın dimi dicekmiş.bunu da gülerek söylüyor.ve ben sinirimden bişey söylemedim ama yarın eğer olurda soğuk davranmamla ilgili bi şey söylerse "sen dün hayatın boyunca kimseye şaka yapmaman gerektiğini göstermiş oldun.ortalığı bok ettin çünkü.bi insan şaka yaptığını belirten hareket yapar sonra nereye defolmak istiyorsa defolur gider.ben dün sinirden seni rencide etmek istemedim.önce biraz düşüneyüm yanlış bişey yapmayayım dedim ve bu kanıya vardım...ve şu anda asıl ben ciddiyim,şaka yapmıyorum."

eğer böyle söylersem odamdaki sıcak ortamı çok mu soğutmuş olurum.ama eğer bunu yapmazsam ben kendimden karakterimden ödün vermek zorunda kalıcam.kızlar cok gec olmadan yorumlarınızı bekliyorum kızla 2,5 aydır tanışıyoruz heralde ne bileyim fazla yüz vermek mi denir,fazla mı taviz verdim bu cesareti nerden aldı bilmiyorum.yorumlrınız cok önemli yoksa bu iş benim kafamı oyalamaya devam edecek sınav haftasında...........

agresif yapıda birisiniz sanırım, şaka yapmış sadece bunu da açıklamış, açıklamasa problem olurdu da
bu kadar kızmanız anlamsız

eline bide beyzbol sopası al bunları söledikten sonra iyi bi atış yap fırlat gitsin kızı:)
biraz sakin ol yahu gereksiz bi şaka yapmış olabilir de bu ne biri bana bunları sölese höh şöle bendne 1 km uzakta dur derdim
b.k nedir ya ?

bence takınman gereken en güzel tavır araya biaz sınır koy sen bu kızla o odada 4 sene kalcaksın daha tam tanımadan etmeden bu kadar sert tepkiler olmaz
sana bi sorun mu var derse geçen bunu yapmıştın ben anlayamadım napmak istedin dersin oda açıklar sanıyorum.
not:3 yıl yurtta kalıp onlarca kişiyle tanışan bir dost

Back