- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Muallim_e3416
Kıme ne onlara mı sorcaktın hıc takma valla hıh.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten elalem ne der? Kafasından kurtulmamiz lazım!!
Ya evlendikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız. Benim biraz erken oldu ilk aydan kaldım ve bunu insanlara söylemek dahi istemiyorum hemen ne kadar da erken gözüyle bakıyorlar. Moralim alt üst oluyor akrabalar da dahil.
Kazayla mı oldu , neden oldu dercesine.
Onlara göre mı hesap yapmaliydim
Bildiğin sevincimi yasayamiyorum ve içimde ukte kaldı. Kimseye soylemek dahi istemiyorum
Herkeste şu algı var evliliğin ilk senesi gezmek tozmak gerekir sonra çocuk.
Ya ben belki çocuğumla gezmek istiyorum.
Böyle tepkilerle karşılaşan var mı.
Çocuk yaparken sizi de mi çağırsaydık tek tek dersin. Böyle saçmalık mı olur yaaa. Evli olan sensin çocuğu bakıp büyütecek sensin. Gayrı meşru değil ya bu çocuk. Boşuna keyfinizi kaçırıp bu hamilelik sürecinizi zorlaştırmayın bence.Ya evlendikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız. Benim biraz erken oldu ilk aydan kaldım ve bunu insanlara söylemek dahi istemiyorum hemen ne kadar da erken gözüyle bakıyorlar. Moralim alt üst oluyor akrabalar da dahil.
Bildiğin sevincimi yasayamiyorum ve içimde ukte kaldı. Kimseye soylemek dahi istemiyorum
Böyle şeylere takılma canım sonuçta günah değil ayıp değil helalinle olduğu müddetçe kimene kim ne derse desin tadını çıkarmay bakYa evlendikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız. Benim biraz erken oldu ilk aydan kaldım ve bunu insanlara söylemek dahi istemiyorum hemen ne kadar da erken gözüyle bakıyorlar. Moralim alt üst oluyor akrabalar da dahil.
Tatlım bende konuyu okumaya başlayınca sen istemiyorsun bebeği sandım. Boşver ya ne takıyorsun? İnsanlar hep konuşur zaten asla memnun edemezsin. O kadar meraklılar ki milletin hayatına burunlarinı sokmaya. Çocuk yaparsın Aaaa ne gerek vardı derler yapmazsın Aaa çocuğu mu olmuyor derler. Yani derler de derler takma. Ben olsam gururla hamileyim ulan kime ne derdim. Herkese de söylerdim.Ya evlendikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız. Benim biraz erken oldu ilk aydan kaldım ve bunu insanlara söylemek dahi istemiyorum hemen ne kadar da erken gözüyle bakıyorlar. Moralim alt üst oluyor akrabalar da dahil.
Amin inşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinİşte hepsi imtihan canım. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin