Kızlar allah aşkına bu konuda bilgisi olanlar bana yardım etsin lütfen:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Kızlar bir sınava girip yazılı bölümünü kazandım şimdi sıra mülakatında dini bilgisine güvendiğim bir teyzemden sınavlarım öncesi istihare yatmasını isterim.bütün sınavlarım öncesi gördüğü rüyalar hep çıktı. Mülakatım için yatmasını istedim .aradım işin olacak bence dedi ama gördüğü rüya sütün içine pul biber eklenmiş .beyaz görmenin iyi olduğunu kırmızı görmenin kötü olduğunu biliyorum ama bu rüya karışık.kafama çok taktım bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilir mi işimin olmayacağını düşünüyorum artık.şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..

istiare namaz bir kişi 7 gece kılar veya 7 kişi bir gece..ayrıca özel duası var ve kıldıktan sonra konuşmadan yatmalı..bunlara dikkat etmiş mi?

bir de sonuçta çoğunlukla hangi rengi gördüğü önemli..

yani 6 kere beyaz görür bir gece kırmızı

o zaman beyaza iğtibar edersin cnm..

teşekkürler canım kadın sanırım dikkat etmiştir ama ağırlıklı olarak beyaz görmüş süt ve biberle yemek yapacağını görmüş canım benim

Bak bu durum rüyayı nasıl yorduğunla ilgili, hepimiz hayırlı bir şekilde yoralım.
Ben şöyle düşünüyorum;
Aslında ilk etapta olumsuzluklar olacak, sen tam olmadı derken işin olacak. Olumlu sonuçlanacak.
İşinin zorlukları da o lezzetli çorbanın tuzu biberi yani tadı olacak.
Sen zorluklarla mücadele ederken lezzet alacak işinden haz duyacaksın,
mücadele güç verecek inşaallah....
Nasıl?

Bence rüyayı şimdilik önemseme mülakatına odaklan. Herşeyin hayırlısı deyip dua et inşallah kazanırsın. Zihnini bence bunla yorma.

İstiareyi bir başkası kılamıyor demişlerdi bana tam olarak da bilmiyorum.
Bende yaparım genelde.
Ama sevdiğim insan için kılardım hep beyaz görürdüm ya da yeşil, umutlanırdım hep o kişi benim için hayırlı diye.
Sonumuz hiç güzel olmadı ama, hatta hiç tanımasaydım diyorum.
Rüyaya gelirsek ilk yorumlayanın yorumu geçerlidir canım.

İstihare başkasına yaptırılmaz. İstihareyi herkesin kendi yapması gerekir. İstihare yapmasını öğrenmeli, bu sünneti kendisi ifa etmelidir. Bedenle yapılan ibadetleri başkasına yaptırmak caiz değildir

Düşüncesine güvendiğim kişiler başkaları için hep istiareye yatmıştır, başkası içinde istiareye yatılabilir diye biliyorum.

Rüyada sütün anlamı çok güzelmiş, teyzem demişti yıllar önce. Ancak pul biberi bilemiyorum. Hayır olsun inş. Hayır da şer de Allah' tan.

bende beneri bir rüya görmüştüm.
kırmızıların arasın yeşiller vardı
bir yorumcu söyle dedi bana sen istedigin için yani çok isteyip dua ettigin için rabbim hayırlı kılıyor demişti.tabi dogrusunu allah bilir.inşallah senin içinde hayırlıdır.hayırlısı olsun

bende kocamı
istihare rüyasıyla almıştım

ah o günler ah
görücü geldikleri gece eşimle konuştuktan sonra o gece istihare namazı kıldım ve rüyaya yattım
evime beyaz badana yapıyolardı
bende
evlendim
RABBİM yuvama huzur versin inşallah :)

canım birde her rüyayı hayra yormak lazım
inşallah hakkında hayırlıysa mülakatı kazanırsın
birde eğer karışıksa 7 gece diye biliyorum
ama tabi bi ilmihale bakmak lazım

birde ilk defa kalbe doğan şeyin hayırlı olduğu kabul edilerek hareket edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…