Kızlar Allah rızası için bana bu sonucun ne olduğunu söyleyin çok korkuyorum

damla kadir

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
192
52
18
28
kızlar hamileyim sonuçlarım bu çıktı çok korkuyorum başına gelen oldumu ?

Eklentiler

• Screenshot_20231214_213327_e-Nabz.webp
    Screenshot_20231214_213327_e-Nabz.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 133
Bu testler hamilelikte yapılan testler. Enfeksiyonu şimdi mi geçiriyorsunuz daha önce mi geçirdiniz ona bakılıyor. İgg'nin pozitif olması önceden geçirilmiş ve bağışıklık kazanılmış demek. İgm pozitif ise şu anda geçiriliyor demek. Sizin üçü de igg değerleri ve üçü de pozirif yani önceden geçirmişsiniz ve bağışıklık kazanmışsınız. İgm ler pozitif değilse endişe edecek bir durum yok. Sağlıklı gebelikler diliyorum 😊

kızlar hamileyim sonuçlarım bu çıktı çok korkuyorum başına gelen oldumu ?
Canım benimkiler de öyleydi doğum yaptım 6 aylık oldu bebeğim korkma diye attım doktoruna sor yine de. Ben kadın doğum de göstermiştim hatırlıyorum sorun yok demişti sen de sor rahatla.

Eklentiler

• Screenshot_20231214_224223_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20231214_224223_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu testler hamilelikte yapılan testler. Enfeksiyonu şimdi mi geçiriyorsunuz daha önce mi geçirdiniz ona bakılıyor. İgg'nin pozitif olması önceden geçirilmiş ve bağışıklık kazanılmış demek. İgm pozitif ise şu anda geçiriliyor demek. Sizin üçü de igg değerleri ve üçü de pozirif yani önceden geçirmişsiniz ve bağışıklık kazanmışsınız. İgm ler pozitif değilse endişe edecek bir durum yok. Sağlıklı gebelikler diliyorum 😊
bitanem cok tesekkur ederim iyice arastirdim Icim ferahladi 🤲🤗

Back
X