böyle seylerle kendini sakat birakabilirsin... Ya Sabir diyip Tevekül et, tippen ztn tedavi görüyorsun cnm zamana birak ve hayirlisi ne ise o olsun insAllah..
Umut dunyasi iste her turlu yontemi denemk istiyorum. Cok yoruldum artikbu yontemle hamile kalanlari duydumü
cok eski yöntemler bunlar hani kocakari yöntemleri. Onun yerine sogan veya incir kürünü denedinmi cnm? Tabiki Allah'tan umudunu kesmiceksin ama sabretmesinide biliceksin insAllah
Soğan kürünü değil ama inciri denedim havuçla birlikte. Hem modern tıppı hemde altarnatif tıbbı takip etmek istiyorum. Sabır sabır sabır tükeniyor. Umutlar azalıyo. Her ay aynı şeyleri yaşamaktan çok sıkıldım
Bende klomen gonal f çatlatma iğnesi vb şeyler kullanıp bir türlü sonuç alamayanlardanım. Tokatta yaşıyorum ve şu an ara ebe arıyorum. Bel çeken kasık düzelten ebeler varmış bende onlara gitmek istiyorum ama bir türlü kimseye ulaşamadım. Tokatta ve civarında böyle tanıdığı olan var mı lütfen yardımcı olun. Birde şu yakı olayını bilen var mı arkadaşlar ?
Soğan kürünü değil ama inciri denedim havuçla birlikte. Hem modern tıppı hemde altarnatif tıbbı takip etmek istiyorum. Sabır sabır sabır tükeniyor. Umutlar azalıyo. Her ay aynı şeyleri yaşamaktan çok sıkıldım
Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş
bak cnm yaradandan hic umut kesilirmi, tabiki tekbir senden taktir Allah'tan. Hakkinda hayirlisi insAllah
Kaç yaşındasın ve yumurtalar çatlamıyor mu?
Tabiki canım umudumu kesmiyorum ama tükeniyorum. Eşimi tüketiyorum. 27 yaşındayım o kadar yaşım ileri değil ama bir buçuk yıldır her ay aynı şeyi yaşamaktan tükendim.
bende klomen gonal f çatlatma iğnesi vb şeyler kullanıp bir türlü sonuç alamayanlardanım. Tokatta yaşıyorum ve şu an ara ebe arıyorum. Bel çeken kasık düzelten ebeler varmış bende onlara gitmek istiyorum ama bir türlü kimseye ulaşamadım. Tokatta ve civarında böyle tanıdığı olan var mı lütfen yardımcı olun. Birde şu yakı olayını bilen var mı arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?