Doğuma Hazırlık kızlar almayı düşündüğüm arabaya bakar mısınız lütfen?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sfkzynp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
437
5
46
İzmir
Döndürülerek istenilen pozisyona ayarlanabilen itme sapları
Çok pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
5 noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir ön bar
360° dönebilen ön tekerlekler
Geniş file sepet
Şeffaf yağmurluk
Katlandığında çok az yer kaplama özelliği
Komple çıkabilen kumaş
15 kilo taşıma kapasitesi
Ağırlık: 7,6 kg

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU

Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallama pozisyonu)
Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg

özellikleri bunlar. kullanan arkadaşlar fikir verirlerse çok mutlu olucam :))

Eklentiler

• $Kraft-Horn-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-3427.webp
    9 KB · Görüntüleme: 133
ben Kraft Twist Premium Travel Sistem modelini aldım.almamdaki en önemli sebep itme sapının öne ya da arkaya istenildiği gibi değiştirilmesiydi.çünkü rüzgarın yönüne göre çevirebilirim diye düşündüm.bu arada şubatta kullanmaya başlayacağım inşaallah ...belki yardımcı olmuşumdur...unutmadan istanbuldaysan almak için acele etme derim,bostancıda aralık 15 yada 22 sinde hello baby mağazası açılış yapacakmış belki uyguna alırsın.ben e-bebek ten mağazadan görerek aldım kampanyalı fiyatı 789 du,fakat ben aldıktan yaklaşık 10-15 gün sonra forum istanbul da mağaza açılışı vardı yine aynı firmanın yanılmıyorsam orada da açılış için fiyatı ya 499 ya da 599 tl idi.

ocak ayında istanbul yeşilköyde bebek fuarı olacak. orada her şey olur.

fiyatlarıda uygun olacağını düşünüyorum.

özellikleri güzel görünüyor. Ama almadan önce görmeni ve sürmeyi denemeni öneririm. Kolay sürülebiliyor olması, kolay katlanabilir olması çok önemli.
Bir de Türkiye'de ki bozuk yolları düşünürsek tekerleklerinin büyük olması hem senin sürüşünü kolaylaştırır hem de çocuğun sarsıntıdan etkilenmesini minimize eder.

canım ben de twist modelini çok beğeniyordum ancak kullanan arkadaşlar çok ağır olduğunu söyleyince daha hafif modellere bakmaya başladım araba işi beni cidden çok kastı

canım sürülmesi rahat tek düşündüğüm tekerlekleri küçük olduğu için acaba sarsıntı yapar mı? gerçi kendi arabamız var ara sıra avm lerde bir de yaz geceleri yürüyüşe çıkınca kullanacağız ama? o kadar para veriyoruz rahat etmek istiyoruz. araba konusu gerçekten çok zormuş

biz bugün ciciland mağazasından kraft vivid aldık, nette çok bilinen bir model değil zaten 7-8 ay önce çıkmış, 370 tl ye satılırken şuan kısa süreliğine indirime girmiş 250 tl ye aldık. kırmızı renk. benim çok hoşuma gitti, içi geniş olmasına rağmen benzerlerinden çok hafif 6.8 kg, açılması kapanması çok kolay, az yer kaplıyor, kocaman bir sepeti var, sürüşü çok rahat, 3 pozisyonda kullanım, 5 noltalı kemer özelliği var. tek dezavantajı tek yönlü olması. ondada bebek zaten ters yönde gittiğinde rahatsız oluyormuş ayrıyeten dışarıyı izlemekten daha çok keyif alıyormuş bu yüzden tek yön olmasına takılmadım
benim için en önemli ve aradığım özellik hafif, az yer kaplayan, bebeğimin rahat edeceği uçuk fiyatlı olmayan bir arabaydı. tamda istediğim gibi oldu. tavsiye ederim...
ürün bunun gibi bazı sitelerdede var
http://www.bebekbezi.com/pusetler/kraft-vivid-spor-bebek-arabasi-kirmizi_p1700

graco kullanan var mı kızlar..daha çok travel sistem olanlardan düşünüyorum ben de, ana kucağı ayrı takılıp iskelet halinde kalabilenlerden. bu bebek arabası seçimi gerçekten çok zor işmiş yaaa

ben bu arabayı kullanıyorum. kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum. tavsiye etmememin nedenine gelince,
ilk başta üste puset takılıyor süper rahat kullanılıyor fakat o puset oradan çıkıp bebek normal yere oturmaya başlayınca farkedersiniz oturma yeri daracık popo kayıyo ve önden sadece bağlanan kemer tutuyor ikide bi durup bebeği yukarı çekmek düzeltmek gerekiyor. bebek uyudu diyelim normal klasik arabalarda ayak yeri yukarı kalkıyo arkada tam yatıyo oh beşik gibi uyuyo bebek ama bunda öyle değil ayak yeri kalkmıyo ayaklar sallanıyor yatma yeride tam yatmıyor dik duruyor ve zaten rahat uyuyamayan bebek uyurkende ikide bir kayıyo...
alt sepete bebeğin çantası sığar ama girmiyoki oraya sokacak yer çok dar ve kullanılmıyor.bebek hafifken kullanım rahat ama ağırlaşınca kullanım eskisi kadar rahat olmuyor zor itiliyor.

eğer düşünen almayan varsa sakın sakın almasın. bizim için toplaması taşıması kolay ama bebek rahat olmayınca rahat olsak nolur... ya durumunuz varsa şu 1000tl civarı varya onlardan alın yada en klasikleri alın derim çok işlevsel gibi görünüyor ama yok yani beş para etmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…