Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sağ ol ya bi bulamadım bir yerde nasıl gidiyor hamilelik canm benmCanım bu kadın doğum hastanesinde verdiğim sonuçtu. Yaş aralığına bakarsan seninki gayet normalEki Görüntüle 2712583
Suanlik iyi canım çok şükür büyüyor allahın izniyleAy çok sağ ol ya bi bulamadım bir yerde nasıl gidiyor hamilelik canm
Çok güzel canm ins bana da nasip eder AllahSuanlik iyi canım çok şükür büyüyor allahın izniyle![]()
Inşallah canım sen ve 2 kişi daha aklımdasiniz duamdasınızÇok güzel canm ins bana da nasip eder Allah![]()
Çok teşekkür ederim soyan suyu sende yaradı da bende yaramadı :)Inşallah canım sen ve 2 kişi daha aklımdasiniz duamdasınız![]()
Benimki daha yüksek , ama pcos değilmişim iki ayrı doktor dedi .. sadece doğurganlık oranınız yüksek yaş kaç sizin ?
28 yaşındayım canm senin kaç sen kaç yaşındasınBenimki daha yüksek , ama pcos değilmişim iki ayrı doktor dedi .. sadece doğurganlık oranınız yüksek yaş kaç sizin ?
Ultrason görüntüsü de önemli.Kuzular amh 4.08 nasıl bir değer napcagımı bilemedim 3 üstü pcos yazıyor internette
Yani ultrasona bastıramadım burda doktor yok o yüzden ultrason da daha önce karından bakmıştı doktor gayet iyi görünüyor demişti ben hiç bisey anlamadım vallaUltrason görüntüsü de önemli.
Vajinal bakmaları lazım.Yani ultrasona bastıramadım burda doktor yok o yüzden ultrason da daha önce karından bakmıştı doktor gayet iyi görünüyor demişti ben hiç bisey anlamadım valla
Baktırayım o zaman da bu değer korkulacak bi değer mi peki normal de internette yazıyor hepVajinal bakmaları lazım.![]()
Yukarda arkadaş normal demiş ama o refernas değerleri sizin labaratuvarla aynı olmaz. Benim mesela amh düşük. 0.82 çıktı ilk ölçülen yerde. Orda kırmızı idi değer yani referans dışı. 2. Merkezde normaldi çünkü referans aralığı belirtilmemişti. Pko denmesi için inci dizilimi denilen şey olması lazım vajinal usgde sadece amh değeriyle yorum yapılmaz.Baktırayım o zaman da bu değer korkulacak bi değer mi peki normal de internette yazıyor hep
Hmm şimdi anladım canm benm referans aralıgında laba göre tamam usg girmeye çalışacağımYukarda arkadaş normal demiş ama o refernas değerleri sizin labaratuvarla aynı olmaz. Benim mesela amh düşük. 0.82 çıktı ilk ölçülen yerde. Orda kırmızı idi değer yani referans dışı. 2. Merkezde normaldi çünkü referans aralığı belirtilmemişti. Pko denmesi için inci dizilimi denilen şey olması lazım vajinal usgde sadece amh değeriyle yorum yapılmaz.
Merhaba canım benim durumumda aynı siz ne yaptınız durumunuz nasılKuzular amh 4.08 nasıl bir değer napcagımı bilemedim 3 üstü pcos yazıyor internette