kızlar amniotik sıvının azalmasıyla ilgili bilginiz varsa yardım eder misiniz?

canım bugün doktor kontrolüm vardı.doktor kan akışına baktı ve gayet iyi o konuda sorun yok dedi.nts ye bağladı ondada sorun yok rahatladım Allaha şükür.ama su miktarım az olduğu için sol yanıma yatıp devamlı dinlenmem gerektiğini yineledi.bende çok dikkat ettiğimi söyledim.bebeğim sağlıklıymış Allaha şükürrr.su konusunda da şu son 1 ay da sorun olmaz inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi korusun...

bebişin sağlıklı olması süper haber canımzemuszemus
kan akışıyla ilgili bir sorun olmadığı sürece harika,su içip yata yata karpuz gibi olacağız ama herşey bebişlerimiz için:emir_bebek: zaten son bir ayın kalmış,
ha gayretguclubacismile
Allahım bizi ve bebeklerimizi korusun:nazar:

ilk hamileliğimde bana da soktor suyun azalmış dedi, bir ay sonraki kontrolde de su dahada azalmıştı, ama son haftalara da girmiştim artık, doktor sezaryenle doğumu gerçekleştirmeye karar verdi ki bir gün önce suyumun gelmesiyle doğum başladı. yani son aylar da olabilir bu durum, dinlen ve bol su iç, kafana takıp üzülme, benim oğlum 5 yaşında ve gayet sağlıklı bir çocuk. az su ilede idare ediyor bebekler. sorunsuz ,mutlu, hayırlı doğum yaşarsın inşallah...

Back
X