- 15 Nisan 2017
- 3.571
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi zeynep90128
Eşinizi dinleyin ve bakıcı tutun. Huzurunuzu bozmayın. Annenize bakıcı tutacagınızı söyleyip kapatın konutuyu. Yoksa başınızı çok ağrayacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir akrabam 3 torununa birden bakıyor. İki tanesi 2 yaşında (aralarında bir kaç gün var biri oğlanın biri kızın) diğeride 6 aylık falan. Kadinin hayatı baltalanmış durumda resmen.Çevremde bakan anane babane çok konuşuyoruz bikmislar kadınlara iteliyolar torun hayata bağlar .Çok istesek 5 tane yapardık yahu.Ben üzülüyorum kadınların enerjisi yok söyleseler anlayan yok başka çaresi olmayanı kendi gönüllü seve seve yapanı anlarımda bı salın anneleri yasliliklarinda rahat etsinler diyesinde yok değil
Çok şanslısınız bunun farkında olmayıp eşinize ayak uydurmanız çok üzücü.. eşiniz annenizi neden istemiyor? Tutuncak dalınız var şükür .. kusura bakma affedersin bence eşin kaşınıyor bakıcıya para vermek için. Yani hayatta en güzel şey bir aile desteğidir , yardım elini itmek nankörlüktür benim için. Ne anneler ne kaynanalar var çocuklarından kaçıyor hamilelğinde sormuyor bile bi yemek yapanları bilene yok. Sen çalış kızım ben bakarım diyen annenin ellerinden öpüyorum ben ayağına taş değmesinKızlar ben 1 hafta sonra Sezaryan dogum olacağım o zaman annem bana gelip bakacak sonra da eve gidecek ondan sonraki süreçte çalışana kadar ben bakacağım sonra eşimle ortak kararımız olarak bakıcıya vermeye karar verdik eşim annemin bakmasını istemedi ben de ustelemedim annemle bugün konuştum sen ise baslayinca ben bakarım diyor bakıcıya vereceğimizi söylemiştim önceden o yüzden bişey demedim annem beni çok bunaltıyor sürekli köyden kaçmaya çalışıyor babamdan kaçmaya çalışıyor bekar abim var o gitmesini istemiyor evden kimseyi gözü görmüyor hiç eşi beni ister mi diye de düşünmüyor
bakıcıya vermektense annenizin bakması daha mantıklı tabii ki ama eşinizin istememe sebebini anlamadım. yani kendi annesi varsa onu da mı istemiyor mesela? tabii uzun süre yatılı kalacaksa normal olabilirKızlar ben 1 hafta sonra Sezaryan dogum olacağım o zaman annem bana gelip bakacak sonra da eve gidecek ondan sonraki süreçte çalışana kadar ben bakacağım sonra eşimle ortak kararımız olarak bakıcıya vermeye karar verdik eşim annemin bakmasını istemedi ben de ustelemedim annemle bugün konuştum sen ise baslayinca ben bakarım diyor bakıcıya vereceğimizi söylemiştim önceden o yüzden bişey demedim annem beni çok bunaltıyor sürekli köyden kaçmaya çalışıyor babamdan kaçmaya çalışıyor bekar abim var o gitmesini istemiyor evden kimseyi gözü görmüyor hiç eşi beni ister mi diye de düşünmüyor
bunu kimse kabul etmez zaten kim kayınvalidesiyle 5-6 ay aynı evde yaşamak ister. orası sizin özel alanınız evlisinizSadece 20 günlüğüne falan kabul ediyor bir 5 6 ay kalmasini istemiyor
Yine iyimiş benim arkadaşım 1 yaşta kreşe verdi bakıcı ve kreş arasında gitti geldi sonra evde insan istemiyorum ne yedirdi ne içirdi, tv açtı mı kamera takacam falan uğraşamam dedi içine sinen bi yere verdi. Sizde bakıcıyı denersiniz zaten çocuk büyür içinize sinmezse kreş bakarsınız 18aylıkken falan.Doğumda yanımda kalacak iyileşen kadar bir ay kadar ama 1 yaşına gelince bakıcıya verecez
bakıcı fiyatlarından haberiniz var değil mi?Sadece 20 günlüğüne falan kabul ediyor bir 5 6 ay kalmasini istemiyor
Valla katılıyorum. Bakana da illa laf söyleniyor. Şunu yaptı bunu yaptı. Herkes kendi usulünce baksın mantığındayım. Misal çocuklarım küçük şimdiden asla torun bakmam severim diyorum. Zaten 55 yaşında emekli olacam yaşarmıyım belirsiz birde kafa dinleyeceğim zamanda velet yaşlı hiç bakmam. Ben yaşlanınca da kamu personeliyim zaten maaşım var. Bakımımı yapamadığım yerde huzur evi. Oradakilerle dedikodu falan geçer giderİşine geldiği gibi işte anne olunca torunda bonus oluyor gönüllü bakana birşey denmez ben düşünmüyorum inşallah nasipse torun bakmayıBen istediğim kadar seveyim kafam götürmez benim canım istemez günahmı bakan baksın .Madalyayı takan taksın derler
Benimle aynı düşünen de var farklı düşünen de sonuçta insan kendi bilir tabiki kim nasıl isterse eskisi kadar bakan yok artık sayıları azalıyor yakında nesilleri de tükenecek belki .Yeni jenerasyondan hiç çıkmayacak öyle anane babane