kızlar antakyada bu işi en iyi yapan doktor kim fikri olan varmı :(:(

svjn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
84
2
98
Hatay
antakyada yaşıyorum başka yere gidip yaptırma ihtimalim yok acaba antakyada hangi doktor iyi yaptıranlar varmı buruncuklarını

tabikide var canım ben araştırma hastanesinde plastik cerrahi servisinin sekreteriyim.Aynı zamanda 32 gün önce septorinoplasti ameliyatı oldum.çokta memnunum

tabikide var canım ben araştırma hastanesinde plastik cerrahi servisinin sekreteriyim.Aynı zamanda 32 gün önce septorinoplasti ameliyatı oldum.çokta memnunum

pardon ama bu septorinoplasti nedir bide bu amelyatı ne kadara yapıyolar acaba bi ögrenebilirmiyim sana zahmet

ya ben olmayı istiyorum burnumdan çok rahatsızım fakat bunu kimse anlamıyo piskolojim bozulcak artık o duruma gelmiş durumdayım aynaya baktıkca sinirlerim bozuluyo ama bunu aileme anlatamıyorum bi türlü izin vermiyolar korktuklarındanmı fiyatlarındanmı anlamadım ne zman konusunu açsam cok sinirlenip kızıyolar bana bi türlü ikna edemedim burdan araştırma yapıyorum bende uygun bi yolunu bulursam belk kandırırım diye bizimkileri bide herhangi bi tehlikesi varmı acaba sekretermişsiniz orda madem bunları sormamın bi sakıncası yokturinsallah kusura bakmayın ama bi yol arıyorum kendime

keşke bu plastik cerrahi bölümündede diğer bölümlerde olduğu gibi saglık güvenceleri falan geçseydi ne güzel olurdu yaa

merhaba arkadaşım

01.02.2011 tarihinden itibaren üniversite hastanelerinde özel muayene yada özel ameliyat yok,yapılan hiç bir işlem için(ücretli hastalar hariç) ücret alımayacak, istediğin zaman gel ben sana yardımcı olurum.sıkma canını kimseninde sana karışmasına izin verme senin fiziki ve ruh sağlığın herşeyden daha önemli...iyi şanslar

pardon nasıl anlamadım yani nasıl ücret alınmıyo kusura bakma cok soruyorum bu işlerdende cok anlamıyorum açıkçası o yüzden soruyorum yani ben şimdi bunun için gelsem amelyat olsam özel ücret alınmayacakmı saglık güvencesimi bunu karşılıyo bu ücretli hastalar demişsin o ne oluyo ay benim kafam karıştı heycan yaptım bi an kusura bakma cok soru soruyorum ama su an bi kaç haftalıgına sehir dısındayım orda olsam yanınıza gelip anlamak isterdim bu kadar şeyi ama antakyaya döner dönmez ugricam muhakkak

Son düzenleme:
ailemi kandırdım gibi görünüyor şu an tabi bunun saglık güvencesinin karşılamasınında payı var antakyaya gelir gelmez ordayım :) tabi ben gelene kadar bu parasız amelyat olayı kalkmazsa

bi türlü gelemedim şu antakyaya yaa acayip sabırsızlanıyorum ama babamdanda tartışıyoruz yaa amelyat olduktan sonra bi sorun olursa diyo ben onun yükünü kaldıramam sana bişe olur molur diyo off çatlattı beni yaa...ama gelcem ne yapıp edip gelcem.....

mrb bende antakyada yım ve burun estetiği olmayı çok istiyorum hangi hastane olduğunu söylermisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…