Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım günaydın
ben orda yapmıyorum ama bilgim var otelin kötü olduğunu duydum özellikle havuz kenarı hem kötü bir koku varmış hem kenardaki mermer falan kırıkmış yemekleri de kötü diye duymuştum
canım günaydın
ben orda yapmıyorum ama bilgim var otelin kötü olduğunu duydum özellikle havuz kenarı hem kötü bir koku varmış hem kenardaki mermer falan kırıkmış yemekleri de kötü diye duymuştum
Teşekkür ederim canım. Sen nerde yapmayı planlıyosun? Ben şimdilik netten araştırıyorum kasım gibi de yer tutmayı planlıyoruz bir de fiyatlar hakkında bilgin varsa ve paylaşırsan çok sevinirim neten çok fazla bilgi alamadım :)
ben öğretmenevinde yapıyorum canım kır düğününü çok istiyordum fakat havuzbaşı nasip oldu
valla sine düğün salonunda bir düğüne katıldım hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum acaip güzeldi fyatlarıda uygun bence bakmalısın