Kizlar antibiyotiğin hamile olmaya engel mi

Elfmnur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
375
95
13
31
Kızlar akintim çok vardı ve doktor bana antibiyotik verdi 1 yıldır çocuğum olmuyor 1 kızım var 6 yaşında ve şimdi antibiyotik bitti hamile kalınır mi yoksa daha ilerki zamanda mi olur

Kızlar akintim çok vardı ve doktor bana antibiyotik verdi 1 yıldır çocuğum olmuyor 1 kızım var 6 yaşında ve şimdi antibiyotik bitti hamile kalınır mi yoksa daha ilerki zamanda mi olur
akıntı enfeksıyondanmıs kı antıbıyotık vermıs. bazen tek tedavı yetmıyor belkı devam etmen gerekır. once enfeksıyonun kesın bıttıgını doktor onaylamalı.

akıntı enfeksıyondanmıs kı antıbıyotık vermıs. bazen tek tedavı yetmıyor belkı devam etmen gerekır. once enfeksıyonun kesın bıttıgını doktor onaylamalı.
Ya bi ara çok kötü kasiniyordu rahmimin içi ozaman vermişti antibiyotiği kullanmadım şimdi akintim çok vardı bende kullandım

Ya bi ara çok kötü kasiniyordu rahmimin içi ozaman vermişti antibiyotiği kullanmadım şimdi akintim çok vardı bende kullandım
ıkısının de aynı sebepten olduguna emın olmadan kullanman yanlıs olmus. vajına ıcı kasıntısıdır. rahmının ıcı kasınmaz da . keske akıntın ıcın tekrar doktora gıtseydın.

Hamile konusunda doktorunuzla danışın ona gore sana ilaç verirdii
Benim yakınımda antibiyotik içerken hamile kaldı bu işler belli olmuyorda sen genede doktoruna de çocuk düşüyorum bidaha diye ona göre verir
Geçmiş olsun

Işte gitmedim ya şimdi ilac bitti rahatım akıntı felan yok artık bilmiyorum çok sağolun.

Reactions: Jou
ıkısının de aynı sebepten olduguna emın olmadan kullanman yanlıs olmus. vajına ıcı kasıntısıdır. rahmının ıcı kasınmaz da . keske akıntın ıcın tekrar doktora gıtseydın.
Içindeki kağıdı okuduğum işte enfeksiyon için felan yazıyordu vajina akıntısı flean yazıyordu bende dedim zaten gitsemdebunu verecek içtim şimdi akintim yok ne bilim rahatım yani cocukta artık olur mu olmaz mı bu ay bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…