kızlar aradı reddetme tuşuna bastım msj attı ne yapmalym bundan sonra yardm edn

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Tam oturuyordum baktm telefonum çalıyor aradı açmadım baktım sonra mesaj atmış müsait oldğunda çaldır arayacağım diye kızlar iyiki mesaj attırmadınız çok teşekkür ederim size bundan sonra ne yapmalıyım ben nasıl bir yol izlemeliyim ? yardım

Son düzenleme:
eski konularini okudum... bence ac konus dinle.. dinlemekten faydasi vardir... kacinma..
bir istegi olmus sen kabul etmemisin.. bir bir kucuk hata .. dhaa ne buyuk hatalar var aldatma fln.. pismansa akilandiysa ozur dilediyse affedebilirsin bu senn elinde

Duymadim de tekrar arasin sonrada hatasini soyle kararli ol bulunmaz hint kumasi degilim ama sevdigim kisiyi kiskanirim bu kadar basit...konuyu tam bilmiyorum ama sanirim diger kizlarla yazisiyordu falan.

Duymadim de tekrar arasin sonrada hatasini soyle kararli ol bulunmaz hint kumasi degilim ama sevdigim kisiyi kiskanirim bu kadar basit...konuyu tam bilmiyorum ama sanirim diger kizlarla yazisiyordu falan.

evet ama çok kızgınım gerçekten YALVARIYO şuan kızlar olmuyo sensiz diyo süründiriymmi biraz ne dersiniz haketti çünkü

Belli yelkenleri suya indireceksin.

"Daha öncekilerde değmedi" diyerek seni ayrı bir yere koymayan, değer vermeyen adamı kabul edeceksin.

Kolay gelsin.

Ayrıca tek konudan devam etsen iyi olur, birbirinin devamı sonuçta, ayrı konu açmaya gerek yok.

Belli yelkenleri suya indireceksin.

"Daha öncekilerde değmedi" diyerek seni ayrı bir yere koymayan, değer vermeyen adamı kabul edeceksin.

Kolay gelsin.

Ayrıca tek konudan devam etsen iyi olur, birbirinin devamı sonuçta, ayrı konu açmaya gerek yok.

bian telaştan yeni konu açtm kusura bakmayın arkadaşlar . soğudum sanırım ondan affetmeyeceğim çok zor çok kırdı beni siz haklısınız hala devam ediyor yazışmaya bide bana yalvarıyor ne yüzle ya önce kendini düzelt öyle gel ama yok vazgeçmeyecek biliyorm

Canim sana dediğimz gibi kactigin icn kovaliyor:) eger sen arasaydin su an yalvaran sen olacaktn ve o sana değer vermeyecekti onceki konunda da yazdm eger bana bulasan tiplerdense kabul ettiğin an değerin gider yok değilse hata yapms ve hatasini anlamista olablr maalesef su an tanimiyisn ya canini yakmayi goze alarak kabul ediceksn ya da derin sularda yuzemem boğulurum diyerek kapaticaksin

bian telaştan yeni konu açtm kusura bakmayın arkadaşlar . soğudum sanırım ondan affetmeyeceğim çok zor çok kırdı beni siz haklısınız hala devam ediyor yazışmaya bide bana yalvarıyor ne yüzle ya önce kendini düzelt öyle gel ama yok vazgeçmeyecek biliyorm

Bütün hırsını çıkar bence. İçinden ne geliyorsa söyle. Sonra baktın hala yalvarıyor bir şans daha ver. Sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle davran.

her şey için yeni konu açmışsın, diğer konuna giriyorum, orda da olayın başı yok, sonrakinde de yok. Olayı anlayana kadar bi hal oldum öf. Kanka kalalım de. Kankalarınla sevgili gibisin zaten de. Sonra da telefonunu tamamen kapat. Birkaç gün ulaşamasın.

Arkadasim onceki konularina baktim.daha beter kizlarla konusmus bilmemne.bi kere akli basinda olgun bi erkek boyle ergence cocukca seyler yapmaz.baslamadan bitsin bence bosver uzme kendini.simdi tamam der ama sonra yine devam eder kizlarla konusmaya.huylu huyundan vazgecmez.ilerde seni daha cok uzebilir.bosver hic baglanma bak dinle bizi.sana erkekmi yok yaa amannnn.boyle bos insanlarla zamanini harcama sakin ;)

direnişe devam bitanem aşırı ısrar ederse konuşursun ama rahatsız olduğun konuları belirtirsin senin şartlarını kabul ederse devam edersin taviz yok.bence hiç görüşme ama seni anlıyorum gönül ferman dinlemiyor.

direnişe devam bitanem aşırı ısrar ederse konuşursun ama rahatsız olduğun konuları belirtirsin senin şartlarını kabul ederse devam edersin taviz yok.bence hiç görüşme ama seni anlıyorum gönül ferman dinlemiyor.

çok yalvarıyor tamam dedi istemiyorum kimse olmasın hayatmda seni istiyorum diyor bende düşüneceğim dedim

Back
X