Kızlar aramızda kadın doğum uzmanı var ?cook acil

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
448
Kızlar 26 haftalık hamileyim ve kadın doğum uzmanı var ise aramızda çok önemli bisey sormam gerekiyor lütfen :(

Bende 28 haftalık hamileyim yardımcı olabilirim belki sorunuzu söylerseniz hatta diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar

yıllardır forumdayım. kadın doğum uzmanına denk gelmedim. biraz özel bi istek olmuş. siz açıktan sorun, tecrübeli bi kadın vardır illaki.

ne biliyim binlerce kişi var belki vardır diye söyledim canım :( Ben 26 haftalık hamileyimde serviks uzunluğu 27 mm ölçüldü doktor bisey yok dedi gönderdi.. Ancak başka bi doktorla konustugumda 27 mm kısa erken doğum riskin var dedi.. Simdi ben kime inanmalıyım anlamadım :(

Bende 28 haftalık hamileyim yardımcı olabilirim belki sorunuzu söylerseniz hatta diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar

Ben 26 haftalık hamileyimde serviks uzunluğu 27 mm ölçüldü doktor bisey yok dedi gönderdi.. Ancak başka bi doktorla konustugumda 27 mm kısa erken doğum riskin var dedi.. Simdi ben kime inanmalıyım anlamadım canım

Ben 26 haftalık hamileyimde serviks uzunluğu 27 mm ölçüldü doktor bisey yok dedi gönderdi.. Ancak başka bi doktorla konustugumda 27 mm kısa erken doğum riskin var dedi.. Simdi ben kime inanmalıyım anlamadım canım

Bana da kısa geldi benim de ölçüm yapıldı 24 hafta da 40 mm dedi doktor.

Sürekli gittiğin doktor mu normal dedi.?

Aslında sizin servikal uzunlugunuz sınırda.cok kısa değil ama sınırda, sınırda olanlara erken doğum riski oldugunu söylüyorlar. sadece çokça egzersiz,bol yuruyus,agir hareket,yuk taşıma tarzı şeyler yapmamanizi öneririm.hamileliginizi stretsiz ve sakin geçirirseniz sorun olmaz Allahın izniyle.

Bana da kısa geldi benim de ölçüm yapıldı 24 hafta da 40 mm dedi doktor.

Sürekli gittiğin doktor mu normal dedi.?

doktor ayni kalmıyor sürekli değişiyor devlet hastanesi olduğu için..Bende şüphelendim çünkü ilk gebeligimde 33 haftalıkken 40 mm cikmisti.. O yüzden özel de bi doktoru aradım oda kısa erken doğum riskin var dedi

Aslında sizin servikal uzunlugunuz sınırda.cok kısa değil ama sınırda, sınırda olanlara erken doğum riski oldugubu söylüyorlar. sadece çokça egzersiz,bol yuruyus,agir hareket,yuk taşıma tarzı şeyler yapmamanizi öneririm.hamileliginizi stretsiz ve sakin geçirirseniz sorun olmaz Allahın izniyle.

Anladım canım tesekkur ederim

doktor ayni kalmıyor sürekli değişiyor devlet hastanesi olduğu için..Bende şüphelendim çünkü ilk gebeligimde 33 haftalıkken 40 mm cikmisti.. O yüzden özel de bi doktoru aradım oda kısa erken doğum riskin var dedi

Doğum yaklaştıkça değişiyor biliyorum benim de erken doğum riskim var doktor ilerleyen haftalarda tekrar yapalım dedi ölçümü randevu günümü bekliyorum şu an da neden dir bilmem ama özel de ki doktorlar bana pek güven vermiyor lar devlette ki doktorum bana farklı şeyler söylüyor özele gittiğim de çok farklı.

Sen olabildiğince ağır iş yapma ağır kaldırma yürüme yolculuk yapma sırt üstü uzan mutlaka günde iki saat ayak larını yüksek de tutup ve mutlaka farklı bir doktora git

ben de 30 mm altına inmemeli diye biliyorum.
bir arkadaşımın 15 mm olmuştu birkaç gün hastanede yattı ilaç tedavisi uygulandı. 19 haftalık falandı sanırım o vakit.
bebeği zamanında sağlıkla doğdu.
çok panik yapmadan alanında iyi bir doktora görünün siz.

Doğum yaklaştıkça değişiyor biliyorum benim de erken doğum riskim var doktor ilerleyen haftalarda tekrar yapalım dedi ölçümü randevu günümü bekliyorum şu an da neden dir bilmem ama özel de ki doktorlar bana pek güven vermiyor lar devlette ki doktorum bana farklı şeyler söylüyor özele gittiğim de çok farklı.

Sen olabildiğince ağır iş yapma ağır kaldırma yürüme yolculuk yapma sırt üstü uzan mutlaka günde iki saat ayak larını yüksek de tutup ve mutlaka farklı bir doktora git

Anladım canım çok sağol

ben de 30 mm altına inmemeli diye biliyorum.
bir arkadaşımın 15 mm olmuştu birkaç gün hastanede yattı ilaç tedavisi uygulandı. 19 haftalık falandı sanırım o vakit.
bebeği zamanında sağlıkla doğdu.
çok panik yapmadan alanında iyi bir doktora görünün siz.

hastaneler biraz uzak bende hastaneye gitmeden önce bi kadın doğum uzmanu bulup görüşmek istiyorum telefondan ama bulamadım bi turlu :(

serviksiniz sınirda sanirim ani hareketler yapmayin fazla egilip dogrulmayin strese girmeyin agir yuk tasima hoplama.ziplama gibi hareketler yapmayin

serviksiniz sınirda sanirim ani hareketler yapmayin fazla egilip dogrulmayin strese girmeyin agir yuk tasima hoplama.ziplama gibi hareketler yapmayin

saol canım aklıma takılan ikiside doktor ama biri bisey yok deyip gönderirken birinin erken doğum riskin var demesi yani nasıl bu kadar farklı konuşabiliyorlar anlamıyorum

Oncelıkle gecmıs olsun ama sımdı benimde aklıma takıldı benim doktorum bana bu konuyla ilgili hıc birsey demedi netten baktım galiba vajınal muayene ile oluyor sıze de oyle mi yaptılar yada neye dayanarak bu muayeneyı yaptı Bı riskimı vardı

saol canım aklıma takılan ikiside doktor ama biri bisey yok deyip gönderirken birinin erken doğum riskin var demesi yani nasıl bu kadar farklı konuşabiliyorlar anlamıyorum
canim dr lar hemen hemen her konuda 2 ye ayrilir sen riske atma kendine dikkat et her ihtimali düsun gebelik her donemde riskli bir surectir strese girmemek ama cokta gevsek davranmamak gerekir her ihtimal uzerinde kendini kasmadan durmalisin

neymiş bu ölçümler hergün yeni icat çıkıyor çokta bilmemek lazım herşeyi acık gerçekten mal olmak lazım.benim bildiğim hamileliğimde tek ölçüç baş popo uzunluğuydu.şimdilerde iş yerindeki gebe arkadaşlarım her ay bir ölçümle gelp dr şöle dedi böle dedi diye milletin 9 ayını burnundan getriyolar.hep para bunlar ordan çık bu makinaya gir burdan git şu ölçümü yaptır gel.

Back
X