- 3 Ağustos 2019
- 8
- 5
- 3
- 27
- Konu Sahibi Sibeloztas
kizlar aranızda perde ameliyati geçirip hamile kalan varmi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim. Ameliyattan sonra bir defa adet oldum sonraki ay hamile kaldim. Hatta daha yeni keseyi gorduk kalp atisi icin bekliyorumkizlar aranızda perde ameliyati geçirip hamile kalan varmi .
kizlar aranızda perde ameliyati geçirip hamile kalan varmi .
Hormon ilacını neden kullandınız kiBenimde rahmimde perde vardı. Histeroskopiyle alındı. 3 ay hormon ilacı kullandım. Bıraktıktan sonra da hamile kaldım.
Hormon ilacını neden kullandınız ki
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canim benim.sagol aydinlattigin icinBen varim. Ameliyattan sonra bir defa adet oldum sonraki ay hamile kaldim. Hatta daha yeni keseyi gorduk kalp atisi icin bekliyorum
Valla canim seni korktms gibi olmuyum bna doktor perde varken çocuğun ya düşer yada erken doğum olur dedi sen iyi bi doktor git derimKızlar bana da 5 ay önce rahımde perde olabılır dendı ama rahım fılmı cekmeden vajınadan baktılar sonra bır yok vajinan kavıslı dedıler içime bir kurt düşürdüler 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım simdi yine hamıleyım kafamı karıstırdılar bir var bır yok diyerek acaba benım düşüğümün sebebi perde miydi ki aslında bende kese yanında büyük bir kanama alanı vardı keseden de büyüktü doktor zaten riskli demıstı ama böyle bir sey ihtimalini düşürdüler aklıma acaba var mıdır kı
Ya ben bunun için 3 doktora gıttım kimi küçük bir sey var gibi ama zararsız dedı dıgerı perde yok sadece hafıf kavıslı rahmın o da bazen perde görüntüsü veriyor dedı kime ınanacagımı sasırdım eger yıne düşük yasarsam dırek genetık test ve rahım fılmı cektorcem her sey nasip Allah ne nasıp ederse o dua edip bekleyip görcez rabbım hayırlısını versin inşallahValla canim seni korktms gibi olmuyum bna doktor perde varken çocuğun ya düşer yada erken doğum olur dedi sen iyi bi doktor git derim
Insallah canim ALLAH HAYIRLISINI versin hakkimizdaYa ben bunun için 3 doktora gıttım kimi küçük bir sey var gibi ama zararsız dedı dıgerı perde yok sadece hafıf kavıslı rahmın o da bazen perde görüntüsü veriyor dedı kime ınanacagımı sasırdım eger yıne düşük yasarsam dırek genetık test ve rahım fılmı cektorcem her sey nasip Allah ne nasıp ederse o dua edip bekleyip görcez rabbım hayırlısını versin inşallah![]()
Amın canım beklememekten ve dua etmekten başka bir sey gelmez elimizden her sey AllahtanInsallah canim ALLAH HAYIRLISINI versin hakkimizda
Evet canim rahimdeki perdePerde derken rahimdeki perde mi? Histereskopi mi oluyodu o?
Bendede perde vajinada vardı. Vajinal septum teşhisi konmuştu hamdolsun onu olduktan 1 ay sonra hamile kaldım
Şimdi tekrar istiyorum
Benim ilk gebeligimde dusukle sonuclandi ustelik tup bebekti. Histereskopiden snra tedavisiz hamilr kaldimValla canim seni korktms gibi olmuyum bna doktor perde varken çocuğun ya düşer yada erken doğum olur dedi sen iyi bi doktor git derim
Kaç cm di perde senin ?Bende ayni durumdayim banada perde teshisi kondu dun ameliyat oldum histeroskopi ve laparoskopi yapildi doktorum iyi gecti hersey cok guzel dedi beklicez spontam gebeklik icin dedi bakalim hayirli si bizde cok istiyoruz
Sanirim 2 yada 2 bucuk olmasi lazim tam bilmiyorum hic gebeligim ve dusugum olmamistiKaç cm di perde senin ?
Benimde 1.5 tu zaten çok büyük bi rakam değil bunlar doktorum öyle söylemiştiSanirim 2 yada 2 bucuk olmasi lazim tam bilmiyorum hic gebeligim ve dusugum olmamisti
Hayırlısı canim beklemekten duadan başka elimizden bise gelmiyo Allah bütün evlat isteyenlere nasip etsinBende ayni durumdayim banada perde teshisi kondu dun ameliyat oldum histeroskopi ve laparoskopi yapildi doktorum iyi gecti hersey cok guzel dedi beklicez spontam gebeklik icin dedi bakalim hayirli si bizde cok istiyoruz