Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar aranızda yamuk olan burnunu kemiği kırdırtıp yeniden yaptıran var mı? doktor?
kızlar merabalar hepinize ameliyatzedeler :) ben de sizden biri olcam inş..ama ben çocukken bir kaza geçirdim.. ve burnum sola doğru yamuk şu anda kemikten yamukluk var.. ve önden bakınca çok anlaşılmasa da sol taraf daha aşağıda duruyor.. bazen fotolarda beni çok rahatsız ediyor bu durum.. bazen de hiçbişey yokmuş gibi güzel çıkıyor burnum poz verdiğim açıya göre değişiyor yani :)) garip bi burnum var anlayacağınız.. ama böyle bir ameliyat zor olmalı bir kbb uzmanına görünmüştüm te seneler önce.. dedi ki çekiçle burnunu kırcaz yeniden şekillendircez kemiği.. bunu duyunca kaçtım ordan direk istemem diye :) ama artık bıçak kemiğe dayandı bende :)) (tabir de cuk oturdu hani ) bıçağı artık burun kemiğime dayatmak istiyorum ama hangi doktora sizce? kemik kırdırarak ameliyat olanlarınız paylaşabilirmi kendi yaşadıklarını lütfen?
canım problemimiz o kadar çok benziyor ki:) benim şikayetim de aynıydı hatta aynı seninki gibi sola doğru eğikti. dediğin gibi fotoğraflarda açıya göre değişiyor sol profilden daha düzgün çıkıyordum:)) hatta eski fotoğraflarım var burnumda hiç bi sorun yok gibi. ben ameliyat oldum yalnız estetik cerraha ve 20 gün oldu, şimdi sabırla bekliyorum henüz şiş burnum. kbb doktoruna olmamanı tavsiye ederim, ben bundan 6-7 sene önce kbb ciye oldum ve kemik alındı ondan sonra burnum sola doğru eğildi ve nefes alamıyordum. sabahları savaştan çıkmış gibi oluyordum. iyi bir estetik cerrah bul ve ona yaptır derim. geçmiş olsun, umarım sorunun hallolur:)
çok geçmiş olsun.. senin burnundaki yamukluk benimki gibi bir kazadan mı kaynaklanıyor yoksa daha önce olduğun bir ameliyatın etkisiyle sonradan mı yamuldu anlayamadım orasını tam olarak.. peki sen hangi doktora oldun ameliyatını..