- Konu Sahibi elçinzeynep
Rahim filminden kaç ay sonra hamile kaldınızBen cektirmistim. Adet sancisindan daha fazla bisi olmadi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filminden kaç ay sonra hamile kaldınızBen cektirmistim. Adet sancisindan daha fazla bisi olmadi.
Bayram sonrası cektirecegim bende ..korkudan aylardır cektiremedim![]()
Rahim filminden sonramı gebe kaldınız acaba ben de çektirdim Ağustos ta şimdi bat ı bekliyorumBen de çektrdm 30 sn adet sancısı gbi sancı hssettm o kdr ama kişiden kişiye değişiyo heralde bu durum
Rahim filminden sonramı gebe kaldınız acaba ben de çektirdim Ağustos ta şimdi bat ı bekliyorum
Anladım canım sağol cevap için Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıkla al kucağına inşaAllah :)Ben dış gebelik geçirmiştim ondan sonra çektirdm açık çıktı 2 ay sonra hamile kaldm kimyasal gebelik oldu. Ondan 4 ay sonra da normal hamile kaldm
Amiiin çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versn inş en yakın zamandaAnladım canım sağol cevap için Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıkla al kucağına inşaAllah :)
Rahim filminden kaç ay sonra hamile kaldınız