Kizlar arkadasim icin lutfen bakin

Sabah ki idrar testimi 3 saatlik idrar testimi dogrudur

• Sabah

OY: 7 100,0%
  • 3 saatlik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kizlar Arkadasim adetine 4 gun kala sabah test yapiyor cooook silik cizgi cikiyr
Adete 2 gun kala yani o testten iki gun sonra oglen 3 saatlik idrarla yapiyor negatif cikiyo simdi sabah ki mi onemli aksam yaptgimi iki testin arasinda iki gun var gun ucindede cikmasi gerekmezmiydi acil lutfen yanimda suan cevap bekliyoruz

Testlerden ikisinden biri yanlış sonuc vermiş canım en iyisi adet gününün gecmesini beklemek o kadar bekleyemem dersede yarın kan versin orda kesin sonuc cıkar

Okuduguma gore sabah testleri guvenli ama testin yanlis cikma ihtimali de olabilir kan testi kesin

Simdi yarkn sabahta yapicam diyor sabahki sonuc negatifse negatiftr pozitifse pozitiftir dimi diyor sabah ki idrarla yapckms
Net bir sey soylemek dogru olmaz. Adet gunu veya gecince yeniden yapsin

Testlerden ikisinden biri yanlış sonuc vermiş canım en iyisi adet gününün gecmesini beklemek o kadar bekleyemem dersede yarın kan versin orda kesin sonuc cıkar

Okuduguma gore sabah testleri guvenli ama testin yanlis cikma ihtimali de olabilir kan testi kesin

Simdi yarkn sabahta yapicam diyor sabahki sonuc negatifse negatiftr pozitifse pozitiftir dimi diyor sabah ki idrarla yapckms
Negatif çıksa da yinede kırmızıları görene kadar olabilir düşüncesiyle davransın ama ilaç kullanma, ağır kaldırma gibi konular da canım ben kanda negatif çıkınca birkaç kez majazik içtim sonra çok pişman oldum mesela

Idrar testlerine bu kadar kafa yoracagina neden kan testi yaptirmiyor?

Artik saglik ocaklari bile yapiyor kan testi.

Kan testi yapsin kesin sonucu gorsun.

Sagolun kizlar anlatamyrm ki neyse adeti gecerse bn gotrm ozele onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…