Kızlar artık hamile kalmak istiyorum

Zeyneptc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
443
106
33
24
Kizlar isyan etmiyorum heray internet de araştırıyorum olmayan belirtiyi okuyunca bir anda o belirtti oluşuyor kafayı yiyorum iki sonra kırmızı kartı görüyorum😅😅

Kizlar isyan etmiyorum heray internet de araştırıyorum olmayan belirtiyi okuyunca bir anda o belirtti oluşuyor kafayı yiyorum iki sonra kırmızı kartı görüyorum😅😅
Gebeliği kafamıza takmamamiz gerekiyormuş doktorum öyle söyledi 🤣 ilişki sırasında gebe kalmaya odaklanma keyfini cikart 🤗

Biraz telefondan falan uzak kal kendini başka şeylerle oyala psikoloji çok önemli ☺️

Gebeliği kafamıza takmamamiz gerekiyormuş doktorum öyle söyledi 🤣 ilişki sırasında gebe kalmaya odaklanma keyfini cikart 🤗
😅😅İster istemez geliyor insanın aklına kadınlar kulübüne giriyorum bu ay7 gün geçikti âdetim hamilelik belirtilerine bakıyorum hepsi var yaa kesin diyorum ya bu ay hamileyim ama sonu hüsran gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor giriyorum buraya sonrdan pozitif gören olmuş birkaç gün sonrasına değişik ya hakkımızda hayırlısı

😅😅İster istemez geliyor insanın aklına kadınlar kulübüne giriyorum bu ay7 gün geçikti âdetim hamilelik belirtilerine bakıyorum hepsi var yaa kesin diyorum ya bu ay hamileyim ama sonu hüsran gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor giriyorum buraya sonrdan pozitif gören olmuş birkaç gün sonrasına değişik ya hakimizd
Biraz telefondan falan uzak kal kendini başka şeylerle oyala psikoloji çok önemli ☺️
Öyle de evde tek başımayım eşim gün içinde işte bazen nöbet e oluyor aklıma sürekli geliyor

Back
X