Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar isyan etmiyorum heray internet de araştırıyorum olmayan belirtiyi okuyunca bir anda o belirtti oluşuyor kafayı yiyorum iki sonra kırmızı kartı görüyorum
Kizlar isyan etmiyorum heray internet de araştırıyorum olmayan belirtiyi okuyunca bir anda o belirtti oluşuyor kafayı yiyorum iki sonra kırmızı kartı görüyorum
İster istemez geliyor insanın aklına kadınlar kulübüne giriyorum bu ay7 gün geçikti âdetim hamilelik belirtilerine bakıyorum hepsi var yaa kesin diyorum ya bu ay hamileyim ama sonu hüsran gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor giriyorum buraya sonrdan pozitif gören olmuş birkaç gün sonrasına değişik ya hakkımızda hayırlısı
İster istemez geliyor insanın aklına kadınlar kulübüne giriyorum bu ay7 gün geçikti âdetim hamilelik belirtilerine bakıyorum hepsi var yaa kesin diyorum ya bu ay hamileyim ama sonu hüsran gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor giriyorum buraya sonrdan pozitif gören olmuş birkaç gün sonrasına değişik ya hakimizd