kızlar ben bu ay aşılama oldum ama tutmadı tahlıl yapıldı negatif 2ci aşılamam bayramdan sonra yapılcak aranızda 2ci aşılaması tutan yada 1ciden sonra kendiliğinden gebe kalan arkadaşlar varmı birde birinci aşılamada yatmadım günlük yasantıma devam ettim ve calışıyorum bazı arkadaşlar cok dikkat etmişler kendilerine ne yapmalıyım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
canım hayırlısı olsun insallah bu sefer tutar sitresli bi dönemdir hemde cok allah yardımcın olsun ben 2 defa asılama oldum ama ikiside tutmadı malesef allah bağrımıza taş bastırmasın:Saruboceq:
kızlar ben bu ay aşılama oldum ama tutmadı tahlıl yapıldı negatif 2ci aşılamam bayramdan sonra yapılcak aranızda 2ci aşılaması tutan yada 1ciden sonra kendiliğinden gebe kalan arkadaşlar varmı birde birinci aşılamada yatmadım günlük yasantıma devam ettim ve calışıyorum bazı arkadaşlar cok dikkat etmişler kendilerine ne yapmalıyım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
bende aşılama oldum 11 kasımda yasimur.aşılamadan sonra 45 dakika falan yatılırsa yeter dedi benim doktorum.ondan sonrada ağır bir iş yapmadığın sürece rahat hareket edilir bence.
1-2 aşılama neysede defalarca aşılama deneyen doktorların para tuzağı olduğunu düşünüyorumm.Şahsen benim dr aşılamanın defalarca denenmesine karşı.ADAm para canlısı olsa böyle konuşmazdı..%6 lık bir şans bir mucize değil sonuçta.
bende aşılama oldum 11 kasımda yasimur.aşılamadan sonra 45 dakika falan yatılırsa yeter dedi benim doktorum.ondan sonrada ağır bir iş yapmadığın sürece rahat hareket edilir bence.
ben 20dk falan yatmıştım canım bu kez biraz fazla yatayım ilk asılamada cok dikkat etmedim ama bu kez edicem umarım 2cisi. tutar canım inşlh senin aşılamanda tutar
rabbim gönlüne göre versin
kesinlikle ben buna çok inanıyorum.bu sitede bir sürü olay okuyoruz.aşılama yaptırıp hamile kalmayanlar sonra kendileri deniyorlar hamile kalıyorlar.buna benzer bir sürü şey okudum canım.içimiz rahat olsun rabbim isterse olur.inşallh bir gün olur.