Kızlar aşılama tüp bebek

Aydaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
11
4
1
27
Kızlar amh 0.839 çıktı yumurta rezervim azalmış baya öyle dedi yani doktor direk tüp bebek tavsiye etti Ankara da yaşayan doktor tavsiyeyi olan var mı kafam Allak bullak aşılama da olur belki tüp bebek çok pahalı ne yapıcam bilmiyorum 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim

Amh başka yerde Bi daha baktır bazen yanlış çıkabiliyor tüp bebek dene uğraşma aşılamayla

Ankara’da Doktor Mehmet Fatih Karslı hocamızı tavsiye ederim kesinlikle. Sosyal medya hesabını da inceleyebilirsiniz.

Ankara’da Doktor Mehmet Fatih Karslı hocamızı tavsiye ederim kesinlikle. Sosyal medya hesabını da inceleyebilirsiniz.
Evet onu bende takip ediyorum baya bi doğal yolla gebelik elde eden hastası var gerçekten burada tanıştığım bi arkadaşta bu doktorun ürünlerini kullanıp negatif tüp bebek tedavisi sonrası doğal gebeliği olmuştu bazen tıp yetersiz kalıyor gerçekten alternatif tıbbı da denemek lazım vakit çok geç değilss

Mehmet Beyin kendi muananesi Ankara’da biliyosunuzdur belki. Hani tüp bebek istiyorsanız o konuda da mutlaka en iyi şekilde yardımcı olacaktır

Mehmet Beyin kendi muananesi Ankara’da biliyosunuzdur belki. Hani tüp bebek istiyorsanız o konuda da mutlaka en iyi şekilde yardımcı olacaktır
Teşekkür ederim evet biliyorum benim tedavi gördüğüm zamanlarda tanımıyordum sonradan çıktı karşıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…