Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ayrıntılı ultrason her hamileye yapılıyomu yoksa risk varsamı yapılıyo yardım
canım her hamileye ayrıntılı ultrason yapılır.18-20. haftalarda.zaten organlara felan bakılıyor.eğer bir anomali varsa tespit ediliyor.üçlü test genelde ikili testte problem olduğunda isteniyor.eğer problem yoksa yaptırma.
canım her hamileye ayrıntılı ultrason yapılır.18-20. haftalarda.zaten organlara felan bakılıyor.eğer bir anomali varsa tespit ediliyor.üçlü test genelde ikili testte problem olduğunda isteniyor.eğer problem yoksa yaptırma.
detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı yapiyor canım..doktorun sadece raporu degerlendırecek.her hamıleye yapılır.içinin rahat etmesi acısından yaptır derim.benm de testlerımde hıcbısey cıkmamasıtı ama detaylı daha farklı bişey.bütün iç organlarının olcumlerını yapiyor ve Allah korusun bır anormallık varsa tespıt edılıyor.bence ımkanın varsa yaptır derım
canım illaki radyoloğun yapması mı gerekir bilmiyorum.benim bildiğim ultrason aleti gelişmiş iyi bie kadın dopum uzmanı da bu işi yapıyor.yani burada aletin iyi olması ve doktorun bu işlemi anlıyor olması lazım.
Ayrıntılı ultasonu perinatalog yapar normalde.Her kadın doğumcu da yapamaz çünkü farklı bir eğitim alması gerekir.En sağlıklısı bir perinataloji uzmanının yapması.