="kararsiz_2013, post: 45200235, member: 477779"]Anne baba hakki asla ödenilmezki, ki birak 2-3 ay evde kalinmak ile ödenebilsin. Ben anneme cok sey borcluyumdur ve bana ihtiyaci oldugunda hemen yanina giderim sartsiz, kosulsuz.
Insanlar sunu anlamiyor, bir anne olmak farkli, evlat olmak farkli. Annem bana bakti, büyüttü, yarin bende evladima bakarim, büyütürüm. Hayatin sartlari böyle. Bir evlat zaten annesinin yaptiklarinigeri yapamaz, ki gerek kalinmamali zaten. Dedigim gibi, zaten bir evlat, anne babanin istegi dogrultusunda büyüyor, zaten cocuguna bakmak onlarin görevidir fakat cocuk büyüyor, bir birey oluyor, kendi ailesini kuruyor, bunlar kabul edilmeli.
Herkesin bir düzeni var. Nasil bir 5 yasindaki cocuga "ben korkuyorum, odamda uyumak istemiyorum" dediginde tatli dille onu odasinda uyumayi ikna ediyorsak, ayni sekilde 50 küsür yasindaki kendi evinde yatilmasina ikna edilmeli. Dedigim gibi agir hasta olsa, birsey olsa neyse diyecegim, ama olay bu degil. Yani "korkuyorum" düzen bozmanin bir nedeni olamaz. Üstelik adam bide herseye karisiyormus. Yani halen söylediklerimin arkasindayim, adam kendi evinde yatmali.