Kızlar bacak krampları ni neyapiyorsunuz

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Magnezyum kullanıyorum ama gece kramp giriyor ve gün içinde bile geçmiyor ne yapmam gerekiyor

Ben muz yiyorum magnezyum kullanıyorum yinede kramp giriyo bilmiyorum napıcam uykudan bağırarak uyanıyorum

Bende canım bagirirak uyanıyorum ve hala da geçmedi biagrim kalıyor gün boyu

Maden suyu iyi geliyor ben gebelik surecimde magnezyum yerine maden suyu içtim doktor tavsiyesiyle günde 2 veya 3 tane ... Hem mide yanmasını alıyor hem ağrıları hafifletiyor . Ayrıca eşin kramp giren bölgelere her gün masaj yapabilir o da rahatlatıyor

Maden suyu iyi geliyor ben gebelik surecimde magnezyum yerine maden suyu içtim doktor tavsiyesiyle günde 2 veya 3 tane ... Hem mide yanmasını alıyor hem ağrıları hafifletiyor . Ayrıca eşin kramp giren bölgelere her gün masaj yapabilir o da rahatlatıyor
Saol canım teşekkür ediyorum

Maden suyu ocebilirsin. Benimde giriyordu magnezyum hapi iyi gelmisti bana. Varisin varsa varisli yere masaj yapilmaz

magnezyum içiyordum ama artık içemiyorum şişkinlik yaptı diyr doktorum bıraktırdı. onun yerine ayçiçeği çekirdeği yiyorum bir avuç. muz kabız yapıyor onu da haftada 2 veya 3 yiyebiliyorum gevrekle karıştırarak

Dün gece sabaha karşı yine oldu bugun kramp giren yerim hala ağrıyor ne yaptıysam çare olmadı

Bende de kramplar oluyo. Bacağıma aniden saplaniyo bagiriyirum ağrıdan. Doktor magnezyum verdi onu kullaniyorum şimdilik iyi geliyo.

magnezyum içemiyorsanız yer fıstığı allerjiniz de yoksa iyi geliyor. ben açıkçası içemedim magnezyum şişkinlik yaptı diye bıraktırdı doktorum. tuzsuz yerfıstığını robotta çektim içine de bal koyup fıstık ezmesi yaptım. hem bal yemiş oluyorum hem fıstık. kramplarıma iyi geldi 1 tatlı kaşığı yiyorum günlük.

Back
X