Kızlar bakabilir misiniz

elaa32

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
61
5
286
Isparta
Kızlar merhaba sat 1temmuz dün 29 temmuzda test yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim 930 çıktı regle 3 gün kala bugün doktora gittim daha kese oluşmamıştır beta 5000 olsun gel yani pazartesi gel dedi göremedik kese ama hamilelik var dedi benim sorum regle 3 gün kala betanın bu kadar yüksek olması normal mi bilen yazabilir mi

930cok yüksek bı değer değil, hayırlısi olsun sağlıcakla gelişir inşallah 😊

İnsan o kadar tedirgin oluyor ki keseyi kalp atışını duymadan rahat edemicem :) peki bilginiz var mı bu değer kaçıncı hafta gibi sizce
4haftalik ama değere göre değil sata göre hesaplanır, erken ya da geç dollenme olursa tarih çekilir, birazcık sabret pazartesi gitsen yine sadece keseyi görebilirsin belki, garanti olsun diye Perşembe cuma git sen 😊

4haftalik ama değere göre değil sata göre hesaplanır, erken ya da geç dollenme olursa tarih çekilir, birazcık sabret pazartesi gitsen yine sadece keseyi görebilirsin belki, garanti olsun diye Perşembe cuma git sen 😊
Tamam çok teşekkür ederim için rahatladı insan korkuyor :)

Kızlar merhaba sat 1temmuz dün 29 temmuzda test yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim 930 çıktı regle 3 gün kala bugün doktora gittim daha kese oluşmamıştır beta 5000 olsun gel yani pazartesi gel dedi göremedik kese ama hamilelik var dedi benim sorum regle 3 gün kala betanın bu kadar yüksek olması normal mi bilen yazabilir mi
Bence 3 gün yok
Tahmin ettiğinden daha önce yumurtlamışsın ya da küçük bir ihtimal ikizdir.
Benim regle 3 gün kala 80 küsür çıkmıştı
Yani senin reglin gecikmiş bile farkında değilsin

Bence 3 gün yok
Tahmin ettiğinden daha önce yumurtlamışsın ya da küçük bir ihtimal ikizdir.
Benim regle 3 gün kala 80 küsür çıkmıştı
Yani senin reglin gecikmiş bile farkında değilsin
Yani döngüm 30 gün son olduğum 1 Temmuz anlamadım ben de herkes regl geçtikten sonra bile az değer söylüyor kötü bi durum olmasın da gerisi önemli değil

Yani döngüm 30 gün son olduğum 1 Temmuz anlamadım ben de herkes regl geçtikten sonra bile az değer söylüyor kötü bi durum olmasın da gerisi önemli değil
Yok ya sanmıyorum 30 günlük döngüye göre bu ay daha erken olacakmışsın demek ki adeti eğer gebelik olmasaymış
Çünkü erken yumurtlama olmuş beta artmış da artmış maşaAllah diyelim
Sağlıkla gelsin 🧿💐

Back
X