Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence süper hatta ikiz bile olabilir değerin çok fazla 6.günde 3000 lerde olması lazımdıKizlar kan verdim 363.3 cikti kan sonucim 5 gun sonra yine verdim 5545.0 cikti iyimi sizce
Inslalah ikizdir saglicakla olsun da cok isitoyrum ikizbence süper hatta ikiz bile olabilir değerin çok fazla 6.günde 3000 lerde olması lazımdı
Allah razi olsun cok sagolun inslalahHarikaaa harikaaa tebrik ediyorum sizi sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Saglik ocagida diyor dis gebelik yada kimyasal da olabilir normal mi bu kadad yukselmesi bilemedim kibence süper hatta ikiz bile olabilir değerin çok fazla 6.günde 3000 lerde olması lazımdı
offff ne eğitimsiz insanlar yahuuuuu sağlık personeli mi bunu diyenSaglik ocagida diyor dis gebelik yada kimyasal da olabilir normal mi bu kadad yukselmesi bilemedim ki
Valla cok heycanliyim ama 20 aralikta randevum iki hafta var cok mutluyum inslalah daglikli olur ikiz olursa cook mutlu olurum cok isitoyrumoffff ne eğitimsiz insanlar yahuuuuu sağlık personeli mi bunu diyengayet sağlıklı gözüküyor canım ultrason kontrolüne gitmeni tavsiye ederim çoğul gebelik bile olabilir :)
Cok kotuler ya morel bozmaktann baska biseye yaramiyor doktorlar hemsirelerValla cok heycanliyim ama 20 aralikta randevum iki hafta var cok mutluyum inslalah daglikli olur ikiz olursa cook mutlu olurum cok isitoyrum
Ediyorum teecut namazina kalkiyorum hergun inslalahakıllarınca seni kötüye hazırlıyor iyi olursa sevin diye ,
rabbim nasip edecekse kim ne derse desin duyma , bol bol dua et şükür et ,
değerin çok güzel
Ben şuan kimyasal gebelik geçiriyorum değerler duser dış gebelikte değerler çok az artarSaglik ocagida diyor dis gebelik yada kimyasal da olabilir normal mi bu kadad yukselmesi bilemedim ki
Cok gecmis olsun cnm uzuldum rabbim tez zamanda tekrar nasip etsinBen şuan kimyasal gebelik geçiriyorum değerler duser dış gebelikte değerler çok az artar
teşekkür ederim amin hayırlısıylaCok gecmis olsun cnm uzuldum rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin